amacınız neydi efenim, yaptınız da burnunuz göğe mi erdi sayın israil dedirtten durum.


uefa avrupa ligi ı grubu'nun 6. ve son haftasında deplasmanda maccabi tel-aviv takımı ile karşılaştıktan sonra israil’in başkenti tel aviv’deki ben gurion havalimanında bekletilen demir grup sivasspor kafilesi gecikmeli olarak ülkeden ayrıldı. buradan

--- alıntı ---
israil dışişleri bakanlığı sözcüsü lior haitat daha önce aa muhabirine yaptığı açıklamada, sivasspor kafilesinin uçuş saatine geç gelmesi nedeniyle tel aviv’deki ben gurion havalimanında bekletildiğini söylemişti. haitat, “sivasspor kafilesi tel aviv’de uçuş saatine geç geldiği için bekletildi. uçak 5:30’da (tsi 6:30) havalanacak.” demişti. uçağın neden bu saate kadar bekletileceğine ilişkin soruyu ise haitat, "havalimanında gece saat 1 ila 5 arasında gürültü nedeniyle hiçbir uçuşun yapılmadığı" şeklinde cevaplandırmıştı. sivasspor kulübü ise israil dışişleri bakanlığı sözcüsü lior haitat'ın sivasspor kafilesinin uçuş saatine geç geldiği, bu nedenle tel aviv'deki ben gurion havalimanında bekletildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirmişti.
--- alıntı ---
devamını gör...
iki maçın ikisinde de dünyayı ırkçı ilan ettik, biraz sakin mi olsak? geç gelmişlerse ne yapması gerekiyor israilin, ki öyle bir şey de olsa dünyanın sonu mu bu? en dandik uçak seyahati bile saatlerce ertelenebiliyor. biraz sakin kalmak lazım, spor için oradasın sonuçta. propaganda malzemesi olmak için değil.

not: realist yaklaşmak özgüven eksikliği belirtilerindenmiş, üzüldüm. günün son uçağına yetişemeyip, yasak olan saatlerde kendimize uçak kaldırtmaya çalışmak ise gerçek özgüvenmiş.
başımıza ne gelse israil yüzünden geldiğini sanan arkadaşların hoşuna gidiyor böyle krizler. (bkz: when in doubt... blame a jew)
devamını gör...
ne ekersek onu biçeriz arkadaşlar.
israil her ortamda 10-15 yıl önce bize destek verirken şimdi bize her ortamda zorluk çıkaran bir ülke oldu, nedenini hepimiz biliyoruz ama susuyoruz.
ülke şamar oğlanı na dönmüş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"israil’in sivasspor futbolcularına zorluk çıkarması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim