dünya 3 maymunu oynuyor, artık savaştan ziyade diğer devletlerin oyuncağı gibi bir durum oldu, almak isteseler alırlar gibi geliyor, amaç daha farklı gibi geliyor.
devamını gör...
(bkz: ya ne olacaktı?)
(bkz: güçlü olan suçsuzdur)
devamını gör...
şaşırtmayan durum. tüm dünya israil'in köpeği olmuşken ve güçlü yaptırımlar gelmezken p-ç p-çliğini yapmaya devam eder. tıpkı siyonist kuklası akp'nin halk veya herhangi bir kurum tarafından hiçbir şekilde sorumlu tutul(a)madığı için türk milletinin sırtına kırbacı sürekli daha şiddetli vurması gibi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"israil ordusunun gazze'de ateşkese uymaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim