bazı bazı ülkelerin ürettiği ürünleri boykot ediyoruz bunlardan biri de israil.
acaba gerçekten ürünlerini almıyoruz diyebilir miyiz
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
boykot etmek istiyorsak önce bu ürünleri üretmemiz gerekir eğer üretemiyorsak nasıl boykot edeceğiz?
devamını gör...
hep zengin markalar istesemde boykot edemem çünkü alamıyorum * yaşasın a101
devamını gör...
seni şöyle alalım.
(bkz: sözlükte gereksiz başlık artışı)
devamını gör...
şu an coca cola içerek destek verdiğim boykottur. eğer tüm coca colaları alıp içersek ellerinde hiç coca cola kalmaz. vallahi zalimlerin zulmünü bozacağız
devamını gör...
buna çok gülüyorum niye biliyor musunuz çünkü ülkeye girerken bu ürünlerin parası zaten ödeniyor, siz devlet tarafından ücreti ödenmiş olan ürünleri buradaki satıcılardan satın alıyorsunuz. ayrıca israil ürünü diye paylaşılan bir çok ürün bilin bakalım ne değil israil ürünü! ah bu kulaktan dolmalar ve sürü psikolojisi. altını doldurmadan bir kaç kişinin paylaşımını alıp osrool oronlorono boykot odolom demeniz yok mu??? israil ürünlerini boykot etmek istiyorsanız gerçekten israil ürünü olan şeyleri devletin almaması için baskı kurmalısınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"israil ürünlerini boykot edebilir miyiz sorunu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim