1.
2.
denizin yarıldığına, ayın bölündüğüne, gökten koyun indiğine inanırım da; istifa edeceğine inanmam. canlı yayında bizzat izlesem, kafayı yedim halüsinasyon görmeye başladım herhalde diye düşünür, psikiyatriden randevu alırım. keşke etse tabi. ahım var cebimde hiç para olmasın bir şeyimi rehin bırakır gene de o tatlıyı alıp dağıtırım.
devamını gör...
3.
istifa et a..n oğlu!
devamını gör...
4.
firavunlar ne zaman kendi isteği ile bırakmış koltuklarını?
devamını gör...
5.
çok kabasınız. kibar sorsanız eder. "istifa edebilir misiniz acaba mümkünse?" demeyi deneyin.
devamını gör...
6.
ülkemizde utanıp istifa etmek diye bir şey yok arkadaşlar kültürel olarak. kimsede yok böyle bir şey neredeyse. zira hepimizin bahaneleri vardır. başarısızlığımızın, beceriksizliğimizin ille bir sebebi vardır. kendimizi de inandırırız bu konuda. akp ve rte'ye uzaylı muamelesi yapmaya gerek yok. kendisi kuvvetle muhtemelen istifa etmeyecektir ama yerine kim olsa o da istifa etmezdi. etse bile başka sebepten ederdi.
devamını gör...
7.
ben vatandaş olarak istifa etmek istiyorum ama yasak. mesela vergi vermek istemiyorum, hizmet almak da istemiyorum. sağlığımı özelden, eğitim özelden, koruma desen yok. sadece istifra edebiliyorum .
devamını gör...
8.
hemen şimdi!
devamını gör...