bazılarının bıraktığı kırıklıklar kolay iyileşmiyor. yıllar geçiyor... kıranı unutuyorsun belki ama a bir sözü bir bakışı bıçak gibi batıyor yüreğine..
devamını gör...
sozlugun bende biraktigi.
devamını gör...
sezen aksu'nun dediği gibi: yaralı herkes yaralı.
devamını gör...
başkalarıyla sevişip evlilik ve çocuk yapmış eski aşkların yeri dolmuyorsa çok uzun solukludur.
devamını gör...
olmaz o iş hacılar
devamını gör...
ya uygun ilacı bulamadın yada yama yapmayı bilmiyorsun demektir. iyileşmeyen yaralara bir allerjim var. antikor geliştirmeyi deneyimleyin. bu uğurda sen değil, yaraların senden usanacaktır.
devamını gör...
acıtır.
devamını gör...
kapanmıyor o yarayı kaşımayın. gün geliyor iyileştirmeye başlayan olaylar, kişi veya kişiler geliyor hayatınıza fakat o yara izi kalıyor. iyileşse de hep orada izi var. görmezden gelin.
devamını gör...
kırılmakla kızmak arasındaki farkın küsüratı.

kızınca geçiyor da kırılınca iyileşmiyor bir türlü.
devamını gör...
işin gerçeği ve doğrusu nedir bilir misiniz? incinen nefstir, kalp incinmez. kadim kitaplar böyle der. yanisi izi geçmez ama bu kırıklığı lehine çevirmen lazım. insanı bedbaht edip, yaşarken ölü hale getirmesi bir yana, burada kalmayıp diplerden zıplayışın zirvesinin güzelliğini görmeye doğru lehine.
devamını gör...
bu kalp denen şey camdan oluyo dimi?
devamını gör...
iyileşmesine fırsat verilmiyordur. ya kaşıyarak siz ya da kazıyarak karşı taraf kabuğu kaldırıyordur.
devamını gör...
salak gibi yanlış insanlara güvenmekten oluyor.
devamını gör...
insanlar. tek sebep bu. geçen fark ettim ki bir insanın sana verebilecekken bir başkasına verdiği değer ve gösterdiği özen bile kalp kırabiliyor. kendini boş yere değersiz ve eksik hissettirebiliyor. diğer insanları görmediğin duymadığın sürece mutlusun. başka yolu yok. herkes koca bir hayal kırıklığı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"iyileşmeyen kalp kırıklığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim