supernatural'da winchester kardeşlerin babası, the walking dead' in negan'ı olan; watchmen filminde de komedyeni canlandıran abd'li oyuncu. dün de the boys(dizi) ekibine katıldığı haberi düştü. birden fazla akılda kalıcı rolü var ve the boys'da buna bir yenisini ekleyecek galiba. ayrıca grey's anatomy' de de var.
devamını gör...
supernatural’daki john winchester rolüyle hayatıma giren, sonrasında sırf o oynuyor diye izlediğim her yapımda kendine yeniden hayran bırakan muhteşem bir oyuncu. her rolüne muazzam bir şekilde uyum sağlıyor. hayranlıkla izlemeye devam ediyorum fakat söylemem gerekiyor ki john winchester’ın yeri çok başkadır.
devamını gör...
felaket yakışıklı olduğunu düşündüğüm biri. karizma, yakışıklılık, ve tüm güzel şeyler. artık ne derseniz, fark etmez. allah sahibine bağışlasın. fena bir şey.
devamını gör...
dexter morgan'la bir akrabalığı var mı?
devamını gör...
negan rolündeki başarı ile twd'nin birkaç sezon daha izlenmesine vesile olan oyuncu.
devamını gör...
(bkz: the walking dead) dizisinde negan rolüyle tanıdığım "ve tanrı erkeği yarattı" dediğim olağanüstü yakışıklı bir aktör. dişleri muntazam, bu da ona harika bir gülüş bahşetmiş. yıllanmış şarap gibi, yaş 56 olmasına rağmen gençlere taş çıkartıyor, taş gibi maşallah. ayrıca gençliği sanki xavier bardem'i andırıyor. kızlar, insan şuraya bir fotoğraf ekler aşk olsun.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"jeffrey dean morgan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim