kullanım alanına göre değişebilecek erkektir.
devamını gör...
kullanım alanına göre değişmeyecek bir durum. eninde sonunda bir köşeye atılır ve tamamen kullanım dışı olması için üzerine basılır.
devamını gör...
isyan bayrakları.. peşimi bırakmıyorlar yardım edin

bi <arkadaş> depresyona girmiş antideplerle boğuşuyormuş falan da filan. koklayarak buldu beni. kötüyüm hede hödö bi şeyler anlattı. laf arasında infoları da verdi tabii tek başıma eve çıktım gibi. uzatma dedim görüşelim. sevgilisi varmış bi de. bu kadın milletinde hiç utanma da yok. ne yazık ki bende de yok

galiba kötü emellerine alet edecek beni. varsın kullansın ne olur ki. vatanımızın kadınına canımız feda. şöyle beyaz tenli 1,63 üzeri olanlara biraz daha fazla feda.

bu hafta 3 oldu yağıyor mübarekler. sevap falan işledik herhalde farkında olmadan bilemedim.
devamını gör...
kadınlar tarafından kullanılan erkek yoktur. insanlar tarafından kullanılmayı tercih eden erkek vardır .
devamını gör...
meghan markle ve amber heard, angelina jolie gibi kadınlar tarafından kullanılan harryler johnnyler vs.
manipüle edildiğinizi anlamak için lütfen destek alınız.
kadınlardan korkulur çünkü.
ben korkuyom. cevap vermediklerinde çok panik oluyom.
devamını gör...
ben severim öyle şeyleri.

hadi kullanın beni.
devamını gör...
kendine saygısı olmayan insandır.
devamını gör...
buradaki kullanılmayı bir takım cinsel aktiviteler olarak yorumlamışsınız abazalıktan. işin aslında kadınlar bir erkeği en son cinselliğe alet ederler. bu işler genelde para, duygusal destek, fiziksel gücünden dolayı çalıştırma (ev taşıma, eşya ya da bavul taşıma gibi) ve son olarak çocuk için spermlerini alma olarak sıralanır. bazı kadınlar biyolojik saatine göre düşünür ve spermlerinize ihtiyaç duyarlar çocuk için.

bu sperm alma işini evlilik çatısı altında yaptıklarından sonrasında da hem nafaka, hem tazminat olarak fatura keserler size aldığınız zevkten dolayı. kısaca hem dna nı taşıyan çocuğu hem de maddi gücünü alırlar elinden çocukla. o yüzden abazalığınız mantığınızın önüne geçmesin, ufak çılgınlıkların büyük bedelleri olmasın sonrasında.
devamını gör...
beni de çok kullandılar, çok hırpaladılar. daha bu sabah "masam sallanıyor, altında dursana 2 gün kadar, çalışamıyorum:(((" diye mesaj geldi.

fazla taviz verdik. memurlar.net'te açtığım başlığa gelin. atama bekleyen kadın üyelere yürürken bir yandan da ortak eylem planı hazırlarız.
devamını gör...
kimisi de kadınları kullanıyor. hem kredi çektiriyor kıza hem evlenmeden yatakta kullanıyor kızın geleceğini düşünmüyor. hem duygusal sömürüyor. kimse kimseyi kullanmasın allah aşkına kul hakkı ya. fabrikada çalışan kızın maaşını yiyip her gece de birkaç posta atanları tanıyorum hem de karısı değil bir şeyi değil. bu dünyanın bir de altı var. saf insanları kullanmayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınlar tarafından kullanılan erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim