eksi'deki keçiboynuzundan kaçtık burada da lucifer buldu bizi.
devamını gör...
kadınların karşı tarafı kanmış olduğu kanısına vardırmasının çok basit ve kolay olması
devamını gör...
kadınların zekasına değil de erkeklere bağlamak lazım çünkü erkekler seks için çok rahat ve profesyonelce -farkında olmadan- aşık taklidi yapabiliyor.

komşu olayına gelecek olursak kandırılmaya müsait görünümü değil de direkt duygusuz sekse açığım imajını vermiştir.
devamını gör...
kadınlar istediği kişiye kanar.
devamını gör...
--- alıntı ---

ve erkeklerin kadınları kandırdığını sanması

--- alıntı ---
devamını gör...
kadınları kandırdığını zanneden erkeğin kanmış olması kadar kolay ve basit değildir.
devamını gör...
erkeklerin bir dönemi var kadınları kandirdiklarini sandıkları. hatta kandırabildiklerini sandıkları. bu hayatın daha giriş bölümüdür. gerçeklerle yüzleşme olmamıştır. gelişme ve sonuçta herşey bambaşkadır.
aslında durum şudur,
kadın kandırılmak isterse,
kadın seni kandırmak isterse,
kadın isterse olur herşey. kadınları kandırdığını sanan kişi daha ergendir, tam gelişimini tamamlayamamıştır. yada ağır yalancıdır.
devamını gör...
yok öyle birşey erkek kandırdım zanneder sadece.
devamını gör...
bir insanı kandırmak güvene ihanet etmektir ve sizin bu davranışınızın sonucu olarak diğer insanların da güven duygusu azalacaktır. bu sebeple güven ortamı zedelenecek ve insanlar zamanla birbirine güvenmez hale gelecektir. bir yalan kar topu gibi büyür büyür koca bir toplumu çığ altında bırakır.
ki günümüzde maalesef insanlar birbirine güvenememektedir. sözün senet olduğu zamanlardan, herkesin potansiyel yalancı olduğunun düşünüldüğü zamanlara geldik.
devamını gör...
sende buna inandın mi?
devamını gör...
hadisenin basitleşmesi gerekiyordu. basitleşti. her ruh haline göre bir çift lafımız bir yol haritamız var elbet. çünküm her türden kadını tatmak istiyorum, hücreleri benimle dolsun istiyorum, kopamasınlar istiyorum o andan. merkeze konduğum anda ani bir refleksle zerk etmek istiyorum her bir şehvet tanesini.

kıtalar birbirine bilmem kaç cm yaklaşır her sene misali hayatta bizi birbirimize günden güne yakınlaştırıyor. kaçamayız bundan. online bir sitede rapunzellik oynamanın alemi yok. elimden gelse saçlarından tutar bara götürürdüm o hatunu da.

yerim onları. ağır saflar, iki çift lafın esiri ruhları. doya doya kandırılıp anı yaşamak istiyorlar, utanılacak bir şey yok. hayat bayat.

herkes birbirine yalan söylüyor özellikle geceleri. neden söylemesinler zaten dimi ama. ruh hali buna müsait.

sadece o bunalım takılanlar çok fecihi. yoruyorlar beni. yapmasınlar istiyorum yormasınlar. soyunsunlar.
devamını gör...
meleklerin dünya üzerindeki yansıması olan kadınlara böyle şeyler söylenmesi beni derinden yaralıyor.
devamını gör...
kadınları kandırdığınızı sanmanız isteniyor olabilir.
dikkat edin.
devamını gör...
azınlık kesim için doğrudur.*

herkes itiraz etmiş. karşıt durumlar belirtmiş lakin ben gerçekten inanıyorum.* herkese inanıp çabucak ikna edilebilir olmak çok zor. dün mesela, bir sözleşmenin eşiğinden döndüm. mevzu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama bu döngüyü kırmış olmak mutlu etti en azından.
neyse, konumuza dönersek..
azınlık için geçerli muhtemelen ve bu azınlık için bir kanun, yasa, tasarı.. hangisi müsait ise ondan istiyorum. kanun önünde biri bizi ve beni korusun.
devamını gör...
ömründe kadın tanımamış yazar beyanı.
devamını gör...
ya kandırdığını sanıyorsan?
devamını gör...
hç sanmıyoz.
devamını gör...
ben sevdiğim ve güvendiğim insana kanarım.
devamını gör...
biz insan zannettiğimiz için inanıp güveniyoruz. erkek zekasıyla ilgisi yok.
devamını gör...
iyi numara yapmışız demek ki, kandırıldık rolümüze ,bütün erkekler inanmış * o iş öyle değil. bir zaman sonra anlarsınız
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınları kandırmanın çok basit ve kolay olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim