asla şey değildir ne derler aklıma gelmedi. hani şey değildir alıngan kırılgan kendisini eleştiren insandır gibi.
kedileri seven insandır.
devamını gör...
ağzıma tüy kaçar mı , tırmalarsa izi kalır mı korkusu taşımaz. benim elim kolum türkiye fiziki haritasında akarsuları gösterircesine çiziklerle dolu ama bu bana batmıyor. hani gülü seven dikenine katlanmalı ya işte tırmalanmak da sevdaya dahil.
devamını gör...
(bkz: kendiyle barışık insan) başlığını az önce böyle okudum kendi kendime soruyordum bir insan kedisine neden küser ki
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kediyle barışık insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim