bu insan tipi, tam olarak başlıkta yazdığı şekilde, asla kendine rahat vermek nedir bilmeyendir. günde 12 saat işte çalışır, akşam eve gelir ve illa kendine bir meşguliyet çıkartır. televizyonun ayarıyla oynar, arabasına bir şey takar çıkarır, odanın dekorunu değiştiresi tutar. tutar da tutar, asla arkama yaslanıp bi dizi film izleyeyim, müzik dinleyeyim güzel de bir yemek yiyeyim demez.

tanım: asla anlam veremediğim, kendisini yorduğu kadar beni de yoran, derdi nedir anlamadığım insan tipidir.
devamını gör...
son zamanlarda ben oluyorum.
kendi üzerimde herkesin kurduğu baskının zilyon katını yapıyorum.
neden böyle oldu bilmiyorum ama başarısız olmak istemiyorum, bir sene kaybettim daha fazla kaybedemem. ama olmayacak gibi de en iyisi ben bi nalbura uğrayayım
devamını gör...
son 7 yıldır ben. en kötüsünü düşün biraz bile mutlu olursun felsefesinin sınırlarını fazla zorladım herhalde, evren bana güldü. bundan kötüsünü de düşünmek istemiyorum. diyebileceğim şey, en azından kafamıza meteor yağmıyor olur. üç gün sonra dinazorlar gibi gideriz öbür tarafa.
devamını gör...
kendimle inatlaştığım bir dönem olmuştu. kendimi kanıtladım kendime fakat götürüleri çok oldu.
devamını gör...
sürekli düşünen insandır. asla boş durmaz her haltı düşünüp kendini bitirmek zorundadır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kendine rahat vermeyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim