duygu somurusu yapip isi garantiye almaya calisan annedir.
devamını gör...
o öyle oluyor mu? dedirtir. belki damat adayının babası yapar ama bir annenin hayatta öyle bir şeyi makarasına bile söyleyebileceğini sanmıyorum. alayı oğlunu yağlayıp ballayıp everme peşinde. ben niye kız gibi konuştuysam o da ayrı bir muamma. erkek annelerini toz konduramıyor ya çocuklarına.

en basitinden kız kardeşim öyle mesela. lan senin çocuğun -benim yeğenim- okulda milleti haşat etmiş, diğer çocuklar da aralarına almıyorlar artık. ve bu 3 okul değiştirmesine rağmen böyle. kardeşime sorsan diğer çocuklar zorbalık yapıyor. he anam he, yeğenimi tanımasam belki de, hayvan herifin eli ayağı rahat durmaz. o yüzden hiçbir anne oğlunu kötüleyecek laf söylemez.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kız isteme esnasında benim oğlum sokkattır diyen anne" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim