201.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

yürüyen yelek" lakabı takılan en küçük kızılay gönüllüsünün adı mecd. 2017 yılında ülkemize sığınan suriyeli bir ailenin en küçük çocuğu. mecd ve ailesi zor zamanlarında kendilerine kucak açan türkiye'ye vefa borçlarını ödemek için ankara pursaklar'daki kızılay merkezinde çalışmaya devam ediyor.

ümit özdağ ve suriyeliler defolup gitsinler diyen avanesi bilsinler ki bu millet mazlumlara asla arkasını dönmedi dönmez.
buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kızılay yelekli minik kahramanın kim olduğunun ortaya çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim