#netflix dizisi
animasyon / komedi
10 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

netflix de yayınlanan bir japon animesidir. tatlı mı tatlı bir çocuk olan katora, tek başına harabe bir evde yaşamaktadır. yanından da ayırmadığı sevdiği bir çizgi karakterinden dolayı oyuncak kılıç taşımaktadır. yan komşusu ile arkadaş olan katora'nın yaşadığı maceralar anlatılmaktadır.
devamını gör...
izlediğim şu anlık tek animedir kendisi. komedi türü yazsa da benim yer yer gözlerimi doldurmuştur. finalinde ise ağlatmıştır.*
kotaro, size onunla empati yapmayı ve farklı hayatları da anlamanızı öğretiyor. önyargılarınızı azaltmanızı ve insanlara daha ılımlı yaklaşmanızı sağlıyor, en azından buna teşvik ediyor.
izlerken neler yaşamış olduğunu tahmin etmeye çalışırken buluyorsunuz kendinizi de.
3 yaşındaki bir çocuktan ne öğrenilebilirse hepsini öğretiyor size. zaten dizi boyunca o da komşularına bir şeyler öğretiyor. çünkü o sadece 3 yaşında bir çocuk değil.
ayrıca tamam diyişi de dilinize dolanabilir. ımıh!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kotaro lives alone" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim