hocaların okurken yana doğru hafiften sallanmalarına hepimiz şahit olmuşuzdur. ancak az önce hafızlık okuyan talebelerin bir toplu hatim esnasında öne geriye doğru abartılı bir şekilde sallandıklarına şahit oldum. ezberi kolaylaştıran ya da ezberlenenleri akıcı bir şekilde ifade etmeyi kolaylaştıran bir eylem sanırım.
devamını gör...
tenzihen mekruh bir eylemdir.
devamını gör...
psikolojik olarak trans hali, dini açıdan bir yorumum yok.
herhangi bir kitabada duygularınızı yoğunlaştırırsanız aynı huzura ve huşuya ermiş olucaksınız.
devamını gör...
makamlı okumaya daha doğrusu bir makamı taklit etmeye çalışırken birkaç kere oldu, niye oldu bilmiyorum. niye oldu acaba
devamını gör...
ben de ezber verirken sallanma oluyordu bir de sallandığımı fark edip kendimi toplamaya çalışıyordum. o esnada da acaba beynimiz bu yabancı kelimeleri eksiksiz bir şekilde nasıl tutuyor ve biz burada yazan arap alfabesini nasıl okuyoruz diyordum. sjsjsj. ama her türlü ezberi verip aklımdan geçenlerden sonra acaba bunları düşünürken ezberi nasıl verdim diye yine kendime soru yöneltiyordum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kur'an-ı kerim okurken sallanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim