kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: zırva)
devamını gör...
uyumam gerekirken aklıma gelen durumdur. ve aklıma gelenin başınıza gelmesini istediğim için bu tanımı yazıyorum. sonra da uyuyacağım.

elbette durup dururken acı çekmedim. durup dururken kurbağa seslerini düşünmedim. ve durup dururken tanrının nefesini hissetmedim. hepsinin bir nedeni var. ve siz istemeseniz de ben bu nedenleri yazacağım.

dişlerim bana ait gibi değil şu an. elbette bu yukarıda yazdığım hiçbir şeyin nedeni değil. zaten herhangi bir şeyin nedeni olabilecek bir durum da değil. sadece anlamsız bir paragrafa neden olan bir çağrışım. metin üzerinde çalışmalar alıştırması olarak kullanabilirsiniz. yazar bu paragrafta ne anlatmak istiyor?

gelelim nedenlere. acı çekmek özgürlükse ben bu gece william wallace gibi bağıra bağıra koşan adamım. yaşadığım yıllar yaşayacağım yıllardan daha fazla ama ben kabuğunu yitirmiş bir kaplumbağa gibiyim. hayatımın üçte ikisini geçirdiğim şehre veda ettim ve birçok başka şeye de. daha güzel bir hayatım olacak ve bu hayat çok güzel kokacak biliyorum ama zor geliyor bana bazı şeyler. her yeri enkaza çeviren aymaz bir deprem gibi hissediyorum.

kurbağa sesleri nerden geliyor bilmiyorum ama geliyor. öpülmekten mutlu kurbağalar onlar. başka şeye dönüşmeseler de mutlular. kafka bazen sadece kendi işine bakmalı. ve bu kurbağa sesleri beni yarıştırıyor tuhaf bir şekilde. sanki bir masal kitabı açık kalmış ve sayfalar bir esinti ile çevriliyor ki bu esintiyi bir sonraki paragrafta anlatacağım. tabii araya anlamsız bir paragraf girmezse ki her zaman girer.

ıslak kitaplarım var benim. nemli dersem daha doğru olur. kolilere doldurduğum kitaplar ağlamış bile olabilir. ve bu cümle ancak bir wattpad kitabına yakışır. demek ki ben cidden iyi değilim.

masal kitabının sayfalarını hışırdatan esinti meğer tanrının nefesi imiş. önce anlamadım. ne zamandır aramız kötü idi tanrı ile. sonra gerçek bir tanrım oldu. kurbağalar ona minnettar. bir cehennem tırmanışı daha başarı ile sonuçlandı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kurbağa seslerinin çekilen acıya etkisi ve tanrının nefesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim