buradan
"kyk yurtlarının kapasitesi artacak mı?" sorusuna erdoğan'ın yanıtı:

"kyk yurtları boş. biz yurtlara öğrenci arıyoruz." olmuş.
devamını gör...
yaz ayları baz alınarak söylenmiştir.
devamını gör...
ulan herifler cevizlibağ metrobüsü gibi üst üste yaşıyor, bu metrobüs şöförü misali oturduğu yerden daha boşluk var görüyorum diyor. birbirinin sırtında namaz kılmak gibi istifleyerek geçirtecek millete eğitim hayatını.
devamını gör...
kyk yurtlarının boş olduğu doğrudur. yurda yerleştiğim dönemde millet sokakta yatıp protesto yaparken kalacak yer bulamazken yurt sırası bekleyen binlerce insan varken yurdun yarısı boştu. biz de yedeklerden girdik zaten. insanları özel yurt ve apartlara mecbur bırakıyorlar.
devamını gör...
2 ay yedekte yurt sırası bekledim anca bir yurda yerlestirildim. yurda hiç gelmeyen biri var hala yurttan atılmadı. bütün bir dönem içinde toplam 8-9 gun ya kalmıştır ya kalmamistir. hiçbir işi düzgün yapmadığınız için neyin ne olduğu kısmını da bilmiyorsunuz.
devamını gör...
boş derken, sanırım kapı arkasında filan kalan boşluklardan bahsediyorlar.
geçenlerde yurt yemeğini gördüm, kendi çocuklarına evde yedirirler mi merak ediyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kyk yurtları boş biz öğrenci arıyoruz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim