bir netflix içeriğini hem türkçe altyazılı hem ingilizce altyazılı izlemenize yarayan eklentidir. aynı zamanda kelimenin üstüne geldiğinizde türkçesi eş anlamlısı nerelerde kullanıldığı gösteriliyor. ingilizcesini geliştirmek insanlar için cennet gibi bir programdır. çok konsantre olmayacağınız film dizileri bu eklentiyle izlerseniz ingilizceniz istediğiniz seviyeye gelecektir diye düşünüyorum.
devamını gör...
sadece ingilizce değil otuzdan fazla dili çevirebilen güzel bir addon dur.
devamını gör...
çok yararlı ve ücretsiz bir eklentidir. dil öğrenmeye yardımcı olmanın yanı sıra netflix'te normalde sizin ülkenizde sunulmayan dilleri de seçme olanağı sunar. örneğin, normalde türkiye'den izleyen bizler bir amerikan dizisinde ispanyolca dublaj ya da altyazı seçeneğini göremiyoruz. ancak bu eklentiyle beraber kendilerine kavuşabiliyoruz. ve bu birçok dil için geçerli. o yüzden yabancı dil öğrenmek isteyenlerin muhakkak edinmesini öneririm.
devamını gör...
bu başlıkla öğrendiğim ve hemen kurduğum şey. mükkemmel. herkes kullanmalı. teşekkürleer.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"language learning with netflix" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim