başlığın tam hali "lgbt’yi aile yapımızı bozmasın, çocuklarımızı ahlaksızlığa sevk etmesin diye engelledik. biz müslüman bir devletiz" olacakken karakter sınırından ötürü kısalttığım ve dezenformasyona uğrayan bilmem kaçıncı başlığa konu olan içişlerinden sorumlu süleyman soylu'nun trajikomik söylemi. türkiye'nin müslüman bir devlet olduğunu iddia etmek gerçekten komik. keşke müslümanlık yolsuzlukta, hukuksuzlukta, liyakatsizlikte, adalet sisteminin can çekiştiğinde ve suç örgütü liderlerinin iddialarına konu olmadan önce aklınıza gelseydi. tabi dolar ve euro uçunca böyle kendi kitlenizi konsolide etmeye çalışan söylemlerinizi normal ve gülünç karşılıyorum lakin artık kitleniz de yemiyor. yakında "murat karayılan öldürüldü" haberlerini de duyarız döviz bu şekilde artmaya devam ederse.

kaynak 1

kaynak 2
devamını gör...
devekuşu sendromundan muzdarip kişi sözleri. görmüyorum o halde yok; kafa bu adamlarda.
devamını gör...
canını korumakla mükellef olduğu insanlara hakaret eden bir adet içişleri bakanı açıklaması. ayrıca türkiye müslüman bir ülke değil çoğunluğu müslüman olan laik bir ülkedir.
devamını gör...
yanlış açıklama. türkiye cumhuriyeti devleti müslüman değildir. türkiye cumhuriyeti devleti laik anayasa devletidir ve herhangi bir dini yoktur.
devamını gör...
"müslüman bir devletiz" şu söz gerçek müslümanı dinden eder.

kel'e soru: faiz, rüşvet, kumar, zina, sübyancılık, vakıflarda oğlancılık.. gibi kamu düzenini bozan eylemler lgbt den daha vahşice ve sapıkça değil mi?

libidonal inancınızla islam dinini karıştırmayın..
devamını gör...
araya murat karayılan zart zurt sıkıştırmasa g**ü düşecek bunların.
devamını gör...
fazla değil, bundan bi 10 sene öncesinde ateist olduğunu açıklayamazdın insanlara. ters tepki verirler, dışlarlar diye korkardın. şuan toplumu o kadar dinden soğuttular ki biri müslüman diye dalga geçilebiliyor. adamlar gerçekten inanılmaz bir şekilde ülkedeki müslümanlığı yok ettiler, helal olsun.
devamını gör...
bu topraklarda eşcinsellik hiç suç olmadı.
hristiyan ülkeler incilden feyz alıp asıp kesip dışlarken bu topraklarda kimse karışmadı.
devamını gör...
anayasa :
madde 34 – (değişik: 3/10/2001-4709/13 md.) herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
devamını gör...
ayrıca fakir 3. dünya ulkesiyizdir. ekonomi bitti lira pul oldu bir kere de hatanızi kabul edin.
devamını gör...
lgbt'yi engelledik ne demek ya? nasıl engelleniyor bu? keşke önce dm yi kapatsaydınız.
devamını gör...
heteroseksüel aileler çok mu ahlaklı yaşıyor. tek derdimiz kadın kadına seksti çünkü. din, ahlak, dış güçler diye diye geldiğimiz durum ortada.
devamını gör...
allah razı olsun. yıllardır beklediğim hareket buydu.
ekranda izlerken ya da sosyal medyada görünce acaba eşcinsel olur muyum diye çok korkuyordum.
46 yaşıma kadar heteroseksüel bir kadın olarak geldim, şimdiden sonra değişirsem sıkıntı olur diyordum.
aman neyse korkacak bir şey kalmamış işte, içişleri bakanı sorunu halletmiş.
devamını gör...
ben müslüman değilim. şimdi açıklayacağım gerçeğe de hazır olun. bu ülkenin yüzde 99.99 unun müslüman olduğu da külliyen yalan. ilkokuldan itibaren devlet bize böyle koca koca yalanlar neden söyler ki? böyle bir devletin bireyinden, toplumuna kime ne hayır gelir.

ülkemizin yüzde 99.9 u'nun müslüman olmadığını söylerken hristiyan, yahudi vatandaşlarımızla ilgili bir istatislik gelmesin aklımıza. onları hayatından ede ede, bezdire bezdire pek bırakmadık. bu kadar çok mazlum ahı almış insanlarız. bedeli veresiye değil ama bu ahın. dünya cehenneminde ödüyoruz.
her geçen gün ateist ve deist nüfusumuz büyüyor hayırlı olsun. ben de 20 yıllık bir ateist olarak söylüyorum ki bu tablo korkunçtur. insanlar hazmetmeden 50 bin yıllık teolojiyi ruhlarından bir çırpıda atarlarsa uzun dönemde çıldırırlar. lakin bu ateist gidişatın en büyük sorumlusu kanaatimce diyanettir. evlerimizde destursuz bozuk ses sistemleriyle günde beş vakit patlayan seslerdir. bunu bir işkence yöntemi olarak öneren de süleyman soyludur 2 sene evvel.

bu açıklamalara dışarıdan bakanlar şöyle anlıyor. bunun bir adım sonrası lgbt-i bireylerini sandalyeye bağlayıp inşaatlardan atmak. 2 adım sonrası aynısını gayrımüslümlere yapmak.

ve tüm dış dünya bize kapılarını her gün daha sıkı kapatıyor.
genç arkadaşları uyarıyorum. "benn zaten yurtdışına gideceğim yeeaaww" demek bir kurtuluş değildir. o eskidendi canım. şimdi kimseyi almıyorlar.
mecburen öncelikli olarak ataletimizi yenip kurtuluşu buradan getireceğiz.
devamını gör...
bir adet "bakan" söylemidir. sayın bakan, lütfen buraya "bakınız" bir bakan, olarak ilk kez görevini yaparak bakmanızı istirham ediyorum.

ı. devletin şekli

madde 1- türkiye devleti bir cumhuriyettir.

ıı. cumhuriyetin nitelikleri

madde 2- türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.

ııı. devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

madde 3- türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir.

bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

millî marşı “istiklal marşı”dır.

başkenti ankara’dır.

ıv. değiştirilemeyecek hükümler

madde 4- anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.


boş zamanlarınızda hobi olarak bu maddeleri okuyun lütfen. belki kültürlenirsiniz falan, zira siz bu anayasanın iç işleri bakanısınız, hayır "bakan" olarak "baktığınızı" unutuyorsanız demek ki...

o zaman derin bir nefes alın, hayatınızı sorgulayın ve her boş vaktinizde bu 4 maddeyi okuyun, sonra da evinizin etrafında 45 tur atın, ciğerleriniz açılır falan, teşekkürler.

kaynak isteyenlere ; www.anayasa.gov.tr/tr/mevzu...
devamını gör...
#81913 burada güncellemeyi midemin kaldiramadigi bir liste var yurdum müslümanlarının yediği boklardan bir kuple.

evlad-ı osmanlı mastürbasyonu yapanların son sıçmığı.

madem konu açıldı biraz osmanlı tarihine bakalım.

(bkz: şehrengiz edebiyatı)

(bkz: civelekler taburu)
bakın civelekler taburu çok ilginçtir yeniçerilerin cinsel ihtiyaçlarını karşılaması için parlak oğlan çocuklarının taburudur aynı zamanda bu oğlanlar yeniçerilerin hizmetkarligini da yaparlar. osmanlı da en çok veliaht tecavüzünü de gene bu yeniçerden gelmiştir önce boğup sonra tecavüz ettikleri söylenir bazı tarihciler tarafından.

gelelim en büyük bombaya osmanlı 1858 de eşcinselliği suç olmaktan çıkartmıştır.

kaynak

enderunlu fazil'in zennanamesi güzel bir kaynaktır.

osmanlı da erkek haremi olayı için kaynak zaten sebille var.

wikipedide islam da eşcinsellik üstüne güzel bir makale var.

buradan

şimdi bütün bunları üst üste koyunca osmanlı nin din dışı bulmadigi bir şeyi siz hangi saiklere dayanıp laf edebiliyorsunuz ki? osmanlıcisiniz evet eee osmanlı hilafet bayrağı değil miydi? şeyh ül islam senelerce osmanlıyı kanunen yönetmedi mi? osmanlı şeriatı hani adildi?

ulan o kadar ikiyüzlü ve cahilsiniz ki...
devamını gör...
devletin dini olmaz.
devamını gör...
oylar düştükçe, açıklamaların kalitesi de düştü.
fahiş zamlar peş peşe gelince, başladılar yine halkın sinir uçlarına dokunmaya.


ama nafile. ne yaparsanız yapın, (bkz: krizle gelen krizle gider)
devamını gör...
bravo
devamını gör...
(bkz: değiliz)

.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lgbt'yi engelledik çünkü biz müslüman bir devletiz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim