pek çok insanda rastladığım durumdur. arada benim de aynı şeyi hissettiğim oluyor. birilerinin dünyadaki tüm kötülüklerin kaynağını bulmuşlar gibi saldırmaları insanın kendini özel hissetmesine sebep oluyor sanırım. linç yediğin için üzülmektense zevk almak daha iyidir.
devamını gör...
zevk almak değil, iplememektir.
devamını gör...
ben üzülüyorum. burada ki popüler qızlar mafyası beni linçliyor arada.
ama ben de onları sevmiyorum doğrusu. yaptıkları her şey nasıl yanlarına kar kalıyor vaauv.
devamını gör...
ben de zevk alırdım bir zamanlar da şimdi okumuyom bile pek kim ne demiş diye. eski linçler kalmadı azizim.(bkz: swh)
devamını gör...
ne tür bir linç olduğuna göre değişen zevklerdir.
devamını gör...
hemen ardından mağdur olup sempati toplamayı mümkün kılacaksa olasıdır.

var böyle tipler, olur olmadık bir şey yapar, ortalığı alevlendirir kenara çekilirler. beklerler ki kalabalık biriksin. kalabalık birikince de gece yatağınızda uyurken kulağınızın etrafında dolaşan sivrisinek misali kalabalıkta bi ona bi buna sataşır dururlar.

sonrası topluca bir eeeeh yeter be nidasının yükselmesidir. en başta kimsenin ötekinden haberi yoktur, herkes kendi başına kendi halinde tepki göstermektedir, aynı sineğe.

sonra tabii sorunun kaynağı tespit edilince, herkes de aynı dertten muzdarip olunca adeta bir kader ortaklığı kurulur, sataşma hali uzadıkça da dayanışma güçlenir.

sonra hemen kişi yakınmaya başlat, feryatlar ve kendini yerlere atmalar, beni linç ettiler diye dövünmeler. etraftan geçen insanlar da tabii insanibi refleksle hemen su verir, yerden kaldırır, üstünü silkeler ve kalabalığı hedef alır, utanmıyor musunuz nidaları yükselir.

utanıyorum ben valla yapay bir mağduriyetten samimi bir sempati devşiren herkes adına.
herkese de bendekinin yarısı kadar utanma duygusu diliyorum.
devamını gör...
bdsm sevenlerin linç yemekten zevk aldığını düşünmekteyim.
seksin sıradanlaşması ile birlikte insanların sıradanlaşan seksten zevk almamaya başlayarak bdsm denemeleri ve bundan zevk almaları diyebilirim.
devamını gör...
fazla sevişmeyle doğru orantılı olabilir.
devamını gör...
sevmediğim bir şeyden zevk alana, ondan zevk alma fırsatını vermemeyi seviyorum. kavga mı seviyor? etmem. linç mi seviyor? etmem.

benim olayım da bu. "o zevki sana tattırmayacağım" insanıyım.
devamını gör...
sindiremedikçe daha da dellenip linci arttırıyorsunuz. madem ezigim ve psikolojim bozuk, neden ezik ve psikolojisi bozuk biriyle muhatap oluyorsunuz ki? öyle düşünseniz tenezzül etmezsiniz bir şey yazmaya. bana karşı eziklik hissettiğiniz için devam ediyorsunuz. lincten zevk almıyorum, bastiramiyorsunuz, sizi yerin dibine sokamadigim bir an bile olmadı. utanmadan 20 kişi tek kişiye saldıran insanlarsiniz. ben 5 kişinin linç ettiği kişi terörist olsa bile gidip altıncı olmam. zeka meselesi.
devamını gör...
ayy hayatımda hiç yemedim bu mereti. tadı neye benziyor acaba.
devamını gör...
kadinlar erkeklerden asagidir,
uzaya gidilmedi,
erdogan cok sempatik ve galaksimizin padisahi,
etek giyen kadin yarin bigun babasina mervelere gidiyorum diye yalan da soyler,
kupe takan erkek gelin olmus gidiyordur,
hesabi odemeyen erkek karisinin namusunu da 3 kurusa garsonlara yedirecek kapasitede bi insandir,
ev isleri yapan erkek mutfak robotundan daha sefil bi mahlukattir,
keske milyoner olsam da en sevdigim tiktok yayincisina bagislar atsam bi suru aslanlar gozlukler atsam da zengin etsem,
bugun sigara icen yarin birilerini oldurur sonra hapse girmemek icin intihar eder,
saclarini boyatan kadin yarin bigun calistigi yerin evli 2 cocuklu patronuna goz dikip yuvasini da yikar,
burclara inanmayan kadina ben kadin demem,
kadinlar kizdir, kizlar bayandir.

bu tarz soylemlerle kolaylikla linclenebilirsiniz arkadaslar. evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"linç yemekten zevk almak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim