t: asla yapmayacağım şeydir.

sanal hayatın kaosunun da ayrı bir tadı var. adam sana saydırıyor ama kim olduğunu bilmiyor. burada en saçma yönünü döküyorsun o bunu ciddiye alıp laf sokuyor bu da benim gibi manyaklara zevk verebilir ancak ve ancak.
devamını gör...
ölürüm de kendi bildiğimden şaşmam. linçleyin ulan!
devamını gör...
isterse diri diri mezara gömsünler ama pasif kalamam ne gerçek hayatta ne dijital alemde. mal mıyım neyim ? her halta burnunu sokmasam olmaz yahu sana ne sana ne bak işine ama yok illa zeynep her şeye maydanoz olacak. anasını satayım sanki dünyayı ben kurtarcam.
devamını gör...
aklıma şu ana kadar gelmediği için an itibariyle tedirgin olduğum başlık oldu. artık daha dikkatli yazıcam. ya da yazmıcam bilmiyorum.
devamını gör...
herkesin tercihi farklı olduğundan saygı duyulması gereken seçim.

insanların sinir katsayıları ve sabır sınırları aşırı derecede farklı birbirinden. bazı insanlar en ağır eleştirilerde bile kılını kıpırdatmaz hatta bundan keyif alıp karşılıklı didişmeye girer. bazıları da ufacık bir gerginliği bile kaldıramaz. kimin gerçek hayatta ne yaşadığını bilmediğimizden, bu ikinci grup üzerine fazla gitmeyi anlamsız buluyorum. kaos isteyene sataşıp istemeyenden uzak durmak daha mantıklı geliyor bana.

bazen beklenmedik anda linç yiyoruz ama özellikle linç yemek için uğraşanlar bana her zaman daha garip gelmiştir.
devamını gör...
dikkat çekmek ve linç yemek için sivrilik yapmaktan daha kabul edilebilir durumdur, en azından leş değildir.

linç yemekten korkan üye olmasındır, dışarıdan okusundur.
devamını gör...
genelde fikirlerimi açıkça söylerim ama onaylamayacağınızı bildigim bazı düşüncelerim var linç yememek icin susuyorum, evet.
devamını gör...
demirden korksak trene binmeyiz. hiç lafımı sakınmam. bunu yaparken de eksi butonunun yokluğundan cesaret almam. çünkü lütfen gelsin. eksileyelim, eksilenelim. sahte cennetlerin kafasına ihtiyacımız yok.
devamını gör...
hala mı "demirden korksaydık trene binmezdik birader..' yazan olmadı.. hayret.!
devamını gör...
pasif takılsan bile linç ediliyorsun onun için keyfini çıkar. ne diyordu (bkz: charles bukowski)insanların hakkımda ne düşündüğünü önemsemeyerek ömrümü 10 yıl uzattım.
devamını gör...
yesen ne olacak? herkes klavye ardında değil mi? çok mu illegal fikirleriniz, nedir sizi kısıtlayan? diyesim geldi...bu ifade özgürlüğü iki kişi arasında bile kısıtlanabiliyor, her yerde mevcut. anonim olmanın birilerini daha cüretkar yaptığı aşikar. bunun bilincinde olmasına rağmen kısıtlanıyorsa birileri muhtemelen tanıdığı diğer anonim arkadaşları hasebiyledir. burada kimse kanaat önderi değil, kgb ajanı falansanız eğer bilelim bak, aramızda kalır. *)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"linç yememek için sözlükte pasif takılmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim