akıl karı değildir..
işe yaramaz o kadar insanı toplamak ve onlardan gelecek altınlar için o atmosfere katlanmak sağlam psikoloji gerektirir.

ayrıca benim yüksek sese hassasiyetim var. kalabalıktan da düğün salonlarından da o salonlarda çalınan müziklerden de hoşlanmıyorum.. evlenecek olsam asla düğün yapmazdım. insanlar altınlarını müsait yerlerine soksunlar. psikolojim gelecek olan paradan daha kıymetli abi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"millet tepinecek ve altın takılacak diye düğün yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim