uzun süre kalındığında yapılan eylemin farkında olan ev halkıdır. zor bir süreçtir insanlara sana bakar nasıldi zor deneyim mi gibi.
devamını gör...
aslında her iki tuvalette aynı eylemi yapıyoruz , kendi tuvaletimiz rutinimizi öğrenmiştir. misafir tuvaleti yabancı bize esecek , gürleyecek , yağmurdu , doluydu , metrekareye ne kadar yağış düşecek , kırmızı kar falan falan yağar mı bilemiyor. bizim stresimiz bundan , kim demiş bozuk kapı kilidinden korktuğumuzu ?

-aniden birisi açacak diye don tetikte bekliyorum.
devamını gör...
yeterince tuvalet kağıdı yoksa ve yeterince temiz değilse kâbus olur
devamını gör...
birçok insan için korkulu rüyadır. ve genellikle de murphy yasası devreye girer; tüm cesaretinizle gidersiniz; sifon çalışmaz; etrafta kova vs. yoktur, sonra boncuk boncuk terleme başlar; zor süreç.
devamını gör...
kısa gurbet deneyimi
devamını gör...
van'da görev yaptığım sırada bir arkadaşın evinde kalıyoruz. gece tuvalete kalktım. yerini de öğrenmemişiz aksi gibi. kaldırdım arkadaşı. giydik montlarımızı. çıktık evden dışarı. tuvalet bahçenin taa öbür ucunda. "misafirlikte gidilen tuvalet" diyor ya başlık işte bu tuvalete gidiyorsun, gidilen tuvalet bu. gitme eylemini tam anlamıyla gerçeklestiriyorsun. montla sıçmak da cabası. hac gibi gidip gelince bir huzur, bir olgunluk oturuyor kişiliğine.
devamını gör...
mutlaka bir aksilikle sonuçlanan eylemdir. kesin bir telaşın içinde bulursun kendini bilinmeyen bir tuvaletin içinde. iz bırakmamak önemlidir.
devamını gör...
misafirliğe gitmediğim için ne demek olduğunu bilmiyorum.*
devamını gör...
daha rahatsız eden çok az şey vardır
devamını gör...
kesin tıkanmıştır ve sana denk gelir.
devamını gör...
bir de içinde sifona basılınca gitmeyen bok varsa, adamı sinir sahibi etmeye yeter.
devamını gör...
ses yalıtımı koymaları lazım. utancımızdan hacetimizi mikron mikron, milimetrik yapıyoruz. ayıptır.
devamını gör...
her yeri altından, gümüşten de olsa benim evimdeki tuvaletin yerini tutmaz. ha ısıtmalı klozet falansa tutabilir, benimki kışın çok soğuk oluyor.
devamını gör...
hemen herkesin burada başına gelmiş bir hikaye vardır sanırım
devamını gör...
her zaman olmasa da bazen gerilim dolu anlar yaşatır.
devamını gör...
zorda kalınmadıkça tercih edilmemesi gereken bölüm.
devamını gör...
rus ruleti oynamak gibidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"misafirlikte gidilen tuvalet" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim