kah incirlik üssünde ki cruz ve patriotları kaybeden,kah ölü dondurmayı dirilten, kah dikilitaşı kaybeden ablamız.
devamını gör...
herhangi bir nesneyi "içine" alabilmesi için gözüne kestirmesi yeterli olan, uzunca bir zaman l-manyak dergisinin son sayfasında kendine yer bulmuş, cengiz üstün imzalı bir karikatür karakteri.

şimdi yayınlandığını düşünüyorum da o hikayelerin... oy oy oyy...
yer yerinden oynar.
devamını gör...
cengiz üstün tarafından çizilen nemfomanyak milli karikatür kahramanımız.. betty boob'un yerli versiyonu gibi bir şeydi yani ama tabii onun çok çok daha ohasıydı. l-manyak ve lombak'taki karikatür bandıydı genelde derginin son sayfası yani arka sayfasında olurdu "mokar hastası nihan" yazısının yanında muz yalayan bir ufak görseli vardı. 2-3 macerası olurdu karikatür bandı olarak. tabii her bir macerasında da seksten doyum alamayan koca memeli nihan ablamız farklı yöntemlerle kendini tatmin ederdi. mesela vibratörle kendini tatmin etmekten sıkılmış bunu bumerang yapıp fırlatıp kendine geri gönderirdi tabii eliyle tutmazdı bunu yani farklı bişey olurdu... insanlar kumsaldaki bir dev gökdelen gibi bir yapıyo protesto ediyolar mesela nihan bu gökdeleni içine alırdı ve protestocular niiihaaaan niihaaan diye tezahurat yaparlarken nihan "hiç teşekküre gerek yok benim için zevkti mmmm" der.. bir bölümde yolun ortasında domalmış olur cüzdanını almak için arkadan gelen araba ona çarpacak olur ama çarpmaz nihan onu içine alır.. en güldüğüm ise şemsiyenin içinde açılmış olmasıydı hastanede böhühühü diye ağlıyo falan bir de bu kısa maceranın ismi de "diz iz en ambırella" idi o lafa çok gülmüştüm.

edit: l-manyak ve lombak yani mizah dergilerinin altın dönemine denk gelmediyseniz çok şey kaçırmışsınız ya bu ablamızı bilmeyenler varmış demek sözlükte.
devamını gör...
bumbum pav
bumbumçav
devamını gör...
mokar lafını çocukluğumdan beri duymamıştım, iyi güldüm. kendini merak ettiren eser ismi budur.
devamını gör...
bir macerasinda gökdelen protestosuna denk geliyordu.noluyor falan derken en üst kata cikip derin bir oooh cekerek gökdelene oturuyor ve gökdelen yok oluyordu.hey gidi hey kac sene oldu denk gelmeyeli.

31. tanimimi kendisine hediye ediyorum.
devamını gör...
füze önleme konusunda** demir kubbe kadar etkili olan karikatür karakteri.
devamını gör...
dayı mokar ne bileniniz var mı sizin? trakyalı yok galiba içinizde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mokar hastası nihan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim