aşık olduğunuz muhafazakar kızın sizin arkadaşlık teklifinizi dini vecibelerini yerine getiren bir erkek olmanız durumunda kabul edebileceğini söylemesidir.

saygı duyulur... bence o kız da sizi sevmek istiyordur ve sizden namaz kılmanızı istemesi gayet anlaşılabilir..
bu vesileyle namaza başlamanız o kız için de büyük bir mutluluk olacaktır. allah tamamına erdirsin dilerim böyle ilişkileri..
bugün sevdiği kadın için namaza başlayan erkeği de tebrik ederim ben şahsen..

mesela benim sevdiğim kadın atıyorum koyu katolik olsa ve benden beklentisi katolik gibi yaşamam olsa. elbette katolik olmayı kabul ederdim. çünkü sevdiğim kadınla aynı iman dairesi içinde olmak beraber ibadet etmek en doğrusu.
sevdiğim kadın muhafazakar bir müslümansa elbette onun istediği gibi yaşardım. ve bu durumu da içselleştirirdim yani..

sevdiğim kadının inancı neyse benim de inancım o olurdu.
devamını gör...
daha en baştan sevgiliyi eğip bükme, değiştirmeye çalışma çabası. erkeği kalkar başını ört der, kadını kalkar namaz kıl içkiyi bırak der. olduğu gibi çarpılmayacaksanız o yapay aşklarınızı alın monteleyin bir yerlere. sanane adamın namazından acaba? allah isen konuş yoksa sus.
devamını gör...
hem namaza başlamasını şart koşuyor hem arkadaş oluyorlar çelişkili bir durum.
devamını gör...
günde 5 defa allahla konuştuğunu zannetmesine ilaveten, senden de bunu bekliyorsa net şizodur. hadi sana iyi günler diyip topuklayın.
ek:#3767418
git başka yerde mastürbasyon yap sen şeriatçı dayı.
devamını gör...
böyle dediklerini sanmıyorum ya. ama genellikle aynı görüş ya da yaşam tarzından insanlarla arkadaş olmayı seçiyorlar tabii ki, şahsen ben de öyle yapıyorum.
çok fazla muhafazakar arkadaşım yok, önceden iki tane vardı liseden ama olmuyor ya çünkü muhafazakarlık beraberinde bir "üstten bakma" ve "yargılayıcılık" da getirir, siz doğru yolu bulamamışsınızdır ama o bulmuştur allah hidayete erdirsindir sizi. açık açık söylemeseler de böyle bir alt ton olabiliyor konuşmalarda. neyse sonuç olarak ben inançsız arkadaşlarımdan devam edeyim en iyisi dedim.

ekleme: arkadaş diyince ben normal arkadaş sandım ya*, sevgili olaraksa kimseyi kimseyi değiştirmeye çalışmasın özellikle böyle çok kişisel şeyleri.
devamını gör...
böyle insanlar var maalesef.
inanan arkadaşlardan özür dileyerek, kurandan iki ayet göster. "gerçek islam bu değil" demeye başlar.

hadislere değinmiyorum bile.
devamını gör...
namaza başlasa da arkadaş olamazsınız kızım. müslümanlıkta erkek-kadın arkadaşlığı diye bir kavram yok.
devamını gör...
iyyyyyyyyyyyyy o ne be
devamını gör...
zamanında vardı böyle bir hanımefendi, ben namaza başlamadım ama o bıraktı bütün dini vecibeleri. tabiatın kanunu işte ne yaparsın.
devamını gör...
muhafszakàr kız! hem nemazte hem nikahsız ilişki. ulan bu tamamen luayikçi kız. muhafazakarlığı da yaşam tarzını koruması.

nor kafirie bu bile ağır gelmiş. silkilöiş beyinsiz, cephede " allah allah " diye koşacarak şehid düşenler şizo eyle mi çoçahdoğımın nankörü? bu ahlaksızlarda nerde morarma! o şejitlerin dökülen kanından kendine dinsiz imansız bir ideoloji kurmuş.
devamını gör...
insan eşinin namaza başlamasını isteyebilir ki bunun için haşa şirk koşmaya ilerletecek bir durum yok, insan ömrünü birbirine adayacağı insanla olabildiğince benzemek ister başkasına da laf düşmez.

ancak erkek arkadaşın namaza başlamasını isteyen kız modelini ortaya sunmak sizin hüsnü kuruntunuz.

ayrıca dostlar katolik bile olurum dedi,
amenos be !
devamını gör...
çok güzelse ve evleneceksek düşünülebilir.
devamını gör...
siz şimdi abdest sırası için kavga da edersiniz
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"muhafazakar kızın namaza başlarsan arkadaş olabiliriz demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim