normal radyo'da çalan her şarkıyı tweetleyen twitter hesabı.
twitter.com/normalsuancalan
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
hangi işsizin hesabı bu çıksın mert delikanlı gibi kendini açık etsin? aramızda para falan toplayalım olmadı sözlük reklam almaya başlamışken arkadaşı hayrına maaşa bağlasınlar.
devamını gör...
şaka yapmıyorum hayatımda bundan boş çok az şey gördüm.
(bkz: işkur)
devamını gör...
(bkz: insanlara hiçbir türlü yaranılmıyor sanırım)
iyi olmuş iyi.
devamını gör...
normal sözlük radyosunda çalanları botlar vesilesiyle twitlere aktaran twitter hesabı. başlığa gelen "işsiz" vs. gibi tanımlara güldüm. yazar/twitter kullanıcısı bu iş için bot tayin etmiştir. ilerici düşünün biraz ne işsizliği olabilir ki..?

bu tip eylemler ileride değerlenir diye düşünüyorum. şahsen kahvemi yudumlayıp twitterde metin okurken bu kullanıcıdan önüme düşen bir şarkı hoşuma gidebilir. açıp dinlemek kime kazandırır bunu tartışmak gerek.
sözlük radyosuna mı? yoksa twitter kullanıcısına mı?
devamını gör...
normal radyo'nun tek stalkeri. 5000. tweetinden sonra maşallah boncuğu takılması gerekilen twitter hesabı.
devamını gör...
uzun ömürlü olamadı. hesabı askıya almak zorunda kaldık. bununla ilgili duyurumuz! bizden desteğini esirgememiş herkese teşekkür ederim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal radyo'da ne çalıyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim