kafa sözlük sanat bilim kulübü tarafından yapılacak etkinliklerin ben aurora ve eş başkanım san marinolu tarafından paylaşılacağı başlıktır.
kulübümüze katılım linki
devamını gör...
planlamamızla aldı yürüdü valla birden etkinlik oluşturduk sahiden. katılacak herkesi heyecanla bekliyorum. biraz temiz hava alalım gözümüz gönlümüz açılsın istedim bunu ortaya atarken. lütfen gelin. biraz tarih biraz sanat konuşalım.
sevgiler
devamını gör...
bu akşam 21.00'de bilim üzerine yapacağımız olağan toplantıda yapay zeka üzerine konuşacak, bazı sorular üzerine tartışacağız. katılmak isteyenleri kulübe bekliyoruz.
devamını gör...
yeni etkinliğimizin afişini şöyle iliştireyim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
3 eylül cuma akşamı saat 21.00'de hem sanatçı hem bilim insanı leonardo da vinci'den bahsedeceğiz. discord linkimiz burada, katılmak isteyenleri bekliyoruz.
devamını gör...
17 eylül cuma akşamı saat 21.00'de dijital dünya üzerine konuşacağımız bir etkinliğimiz var. afişini hemen iliştiriyorum.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
dijital dünya ve özellikle sosyal medya toplumumuzu, insan ilişkilerimizi nasıl etkiledi?
gerçekteki ve dijital dünyadaki imajımız aynı mı?
yakın gelecekte dijital dünya hayatımızı nasıl değiştirecek?

gibi sorular üzerinden içinde bulunduğumuz dünyayı inceleyeceğiz.
discord linkimiz burada. katılmak isteyenleri cuma günü etkinliğe bekliyoruz!
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bu akşam saat 21.00'de şöyle bir etkinliğimiz var, vincent van gogh üzerine konuşacağız.
discord linki görüşmek üzere!
devamını gör...
selamlar herkese.
dün kulüp olarak yerebatan sarnıcı'na gittik. güzel bir atmosferi vardı. kalabalık ve ışık geçişlerinin hızlı olması dışında bir problem yoktu. gidecek arkadaşlar varsa bir iki ay sonra gitmelerini tavsiye ederim. sakin bir zamanda gitmek daha verimli olacaktır.
bir tane sarnıç fotisini sizinle paylaşayım.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

daha sonrasında sohbet ede ede bir bakmışız bodruma gitmişiz. gelmişken biraz serinleyelim dedik. bir turda orada dolaştık ettik derken gün bitti. *

çok güzel bir organizasyon oldu. güzel sohbetler edildi. gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı. kim bilir bir bakmışsınız yine bir kaçak gezi yaparız. siz de bizimle böyle güzel, eğlenceli sohbetlere dahil olmak isterseniz. kulübümüze bekleriz. *
discord.gg/PRuEF5ME linki tıklayarak kapımızı çalabilirsiniz.

son olarak benim hoşuma giden bir cümle ile kapanışı yapıyorum. bol vampirli konuşmalar efenim.* gizli şifreyi öğrenmek için bir sonra ki gezimize bekleriz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük sanat kulübü etkinlikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim