öncelikle tanım: geçmişte çekilişler, yarışmalar vs. sonucu elde edilen ödüllerdir.
çok önceden trt1 de pabucu yarım adlı bir yarışma vardı. bir yakınımız buradan sürekli bisiklet kazanmak için uğraşıp duruyordu. birkaç defa mp3 çalar kazandı. onlardan bende görüp bende yarışmaya katılmak istedim. benim adıma yarışmaya katıldılar ve ilk ve son denememle bisikleti kazandım :) galiba bütün şansımı orada harcamışım.
devamını gör...
köy pikniği çekilişinde köyün isminin yazılı olduğu kupa bardak...
devamını gör...
bir sektör ile ekip olarak geliştirdiğimiz bir şeyin innovasyon dalında uluslararası bir ödül alması. ödül benim adımaydı lakin biz onu ekip olarak geliştirdik.

edit: ödülü türk firması olarak değil uluslararası bir firmada çalışırken kazanmıştık yani memlekete bir hayrı falan olmadı.
devamını gör...
bileğimin hakkıyla: 6 kişilik yarışmada 5. olarak kazandığım kitap ödülü.

bileğimin haksızlığıyla: nescafe 3ü1 arada smslerinden bmw 118i.
devamını gör...
ulusal bir öykü yarışmasında birincilik kazandım.
devamını gör...
2 yıl önce pal nostalji radyosunda ipucu verilen şarkıyı tahmin ederek, ankara 6:45'te düzenlenen 90'lar partisine çift kişilik bilet kazanmıştım. o sırada ankara'da olmamam dışında bir sorun yok. *
devamını gör...
kazı kazandan 100 tele.
devamını gör...
10. sınıftayken orman haftası için deneme yazarak ilçe birinciliği kazanmıştım. ödül olarak plaket, madalya ve çam fidanı vermişlerdi. fidanımı okul bahçemiz için ağaç dikim projesi hazırlıyoruz diyip almıştı okul. fidanımı o günden sonra görmedim, okulun küçücük bahçesine diktiklerini de hatırlamıyorum*.
devamını gör...
deneme sınavında iyi yapıp çözmem için tekrar deneme kitapçığı hediye etmişlerdi.
devamını gör...
lise de "eğitime destek" temalı bir slogan yarışması vardı. o yarışmada "bedenin seni üç gün yaşatır, eğitime verdiğin destek seni bir ömür boyu hatırlatır" diye bir slogan uydurup 3. olmuştum. valla hiç umudum yoktu ama okulun bahçesinde ismim okununca havalı havalı kürsüye çıkışı mi hiç unutmam, ödül olarak da fotoğraf albümü vermişti pinti müdür. öyle işte sözlük.
devamını gör...
ben gönüllerin şampiyonuyum.
devamını gör...
kooplogda amazondan bir kaç hediye çeki
devamını gör...
trt çocuk'ta yayınlanan bir yarışma programından bilgisayar kazanmıştım. 7 yıl oldu hâlâ kullanıyorum.
devamını gör...
kitap okuma yarışmasında bisiklet kazanmıştım, bisiklete binmeyi bilmemem dışında bir problem yok.
devamını gör...
şerefli ikinciliklerin sahibiyim.
devamını gör...
hiç ödülümün olmaması beni bir miktar üzdü ama ilkokulda 5 ay peş peşe örnek öğrenci seçilmiştim bu sayılır mı?
devamını gör...
ödül derken illaki de bir nesne olmasına gerek yok bence. verilen emeğin karşılığını almak da bana göre ödüldür hatta en güzelidir.
2018'de forumda tanıştığım bir prof. öğretim görevlisi beni üniversiteye, doktora dersi anlatmaya çağırdı. üniversitede bölüm ile alakalı bir eğitimim olmamasına rağmen, kendi çabamla kendi eğitimim sayesinde bir seviyeye gelmiştim. sonra 2 seneye yakın gittim.
meteoroloji derslerini prof. varken ben anlattım. bu benim için bir şeref oldu her zaman. ödül dersek de mükemmel bir ödül bana göre.
devamını gör...
3. sınıftayken oturduğum şehrin ve dolayısıyla oturduğum ilçenin en çok kitap okuyan öğrencisi seçilmiştim. vali bey bana bordo siyah'ın nutuk'unu ve okul müdürümüz de mini kalyon figürlü bir kalemlik ödülü vermişti. var mı arttıran?
devamını gör...
milyonlarca spermin arasından birinci olmak. tabii buna ödül derseniz. ben demiyorum ama şansımı deniyeyim dedim.
devamını gör...
ıstiklal marşı okuma yarışması ikinciliği.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük yazarlarının kazandıkları ödüller" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim