voca.ro/138eKQc6sQeU

bazen kendine haksızlık edersin. olmayacak hayallere, olmayacak emekler verirsin. inancın kırılır, kendine bile küsmene sebep olur yaşadıkların. sonra gözün açılmaya başlar yavaş yavaş.

beni bir tek ben iyileştirebilirim, biliyorum. yine de acele etmiyorum. acele etmek istemiyorum. şimdilik çok sıkı saramıyorum kendimi, kanatlarım zayıf. zırhımda açılan delikten, hala ince bir duman tütüyor. ağzımdaki kan tadı henüz geçmedi. hava hala kapalı, bulutlar dağılmadı daha. lodos çekilmedi içimin kıyısından.

geçecek.
sen kendinle olan savaşlarından eninde sonunda galip çıktın.
yine kazanacaksın kendini.
ha gayret güzelim gayret…
biter elbet bu yağmur sabret.
ha gayret…
devamını gör...
dobarlan bıragma kendini...
devamını gör...
neden yazar olmuyorum ? neden eksik olan neyse tamamlayım.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
padişahımız niye s.. s.. işlerle uğraşıyor?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük yazarlarının kendilerine söylemek istedikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim