kostümler açısından fazla gerçekçi olmamakla birlikte doğru göndermelerdir. memlekette zaten bolca bulunan kalitesiz kalabalık kitle, yaşanan akınla beraber daha da artmıştır.
devamını gör...
aynısını geçtim çeyreği avrupa’da türk halkı için yapılsa ortalığı ayağa kaldıracak(haklı olarak)insanlar tarafından epey beğenilmiş ırkçı göndermedir. yüz kere söyledim yine söyleyeyim; kontrolsüz göçmenlere ülke için tehdittir demek gayet tutarlıdır. sığınmacılar ülkenin sosyolojik yapısı için sorun demek gayet mantıklıdır. ancak arap halkına hakaret ederek sorunu çözmüş olmuyorsunuz. yalnızca çocukluktan kalma iğrenç histerinizi tatmin etmiş oluyorsunuz.
devamını gör...
oğuzhan uğur kalitesizliğinin ürünü. mülteci sorunu var, evet ama bu kadar kalitesiz komedi ögeleri iğreti duruyor. insanları aşağılamanın bir faydası yok, buna müsaade eden sistemi sorgulayabiliyorsa sorgulasın.
devamını gör...
ya kardesim herkes istediği seviyede takılmakta özgür ama biz buna maruz kalmak zorunda değiliz. böyle rezilliklerden zevk alan insanlar için bu içerik üretiliyo ama halka açık olmamalı bu. gerizekalılar gerizekalılıkları ücretle temin etmeli çünkü hem gerizekalılık bunu gerektirir hem de bu mallığı kabul etmeyenler korunmuş olur.
devamını gör...
faşizmin en düşkün biçimde normalleştirilip şirin gösterilme çabasıdır.
devamını gör...
yine beyaz bir türk tarafından kendinden olmayanı veya kendisi gibi görmediği bir kesimi aşağılama olayıdır.
bunu yıllarca ona şuna da yaptılar. çünkü bunlar insanları aşağılamayı seviyorlar ama bıraksan avrupa'nın kapısında köpek olmayı kabul ederler.
bu ırkçılık falan konusuna girmeyeceğim ama yapılan düpedüz terbiyesizlik. mültecilerden rahatsız olabiliriz ama bu demek değil ki onları yalan yanlış bilgilerle manipüle edeceğiz. bu o insanların suçu değil kan emici devletlerin yaratmış olduğu savaşın bir sonucudur ve onları ülkeye alıp almama konusunda da özgürüz ama mevcut hükümet almayı seçti. sırf insanların konuştuğu bir konuyu böyle iğrenç bir şekilde eleştirmek veya mizah yaptığını zannetmek tam da oğuzhan bey'in yapabileceği bir hareket.
devamını gör...
az biledir.
ama bu adam bana hiç izlenebilir, dinlenebilir gelmiyor.
itici yani.
devamını gör...
eşlerini kızlarını orda bırakıp kaçanlar ne kadar islam ehlidir rabbim bilir. müslüman olan adam bir kızın eteğinin altına bakacak adam değildir.
(bkz: sokakta türk kadınlarını videoya çekip tiktokta yayınlayan afgan) afganların müslümanlığına kendinizden daha çok kefilsiniz.
devamını gör...
adam en güzelini yapmış. onu dava eden karaktersiz cumhuriyet düşmanı reklam peşinde.
devamını gör...
dine hakaretten dava edilmiş. ama benim gördüğüm dinle ilgili bir şey geçmiyor. en fazla ırkçılıkla suçlanabilir. ama dini degerlere bir gönderme yok gördüğüm kadarıyla
devamını gör...
açıkçası sosyal medyada herkes islamafobi demiş ama arkadaşlar bunun islam neresinde? bir kişi müslüman diye onun yaptığı her hareket din olmuyor, müslümanın diyen biri de rahatça küfredebiliyor, öldürebiliyor, tacizde bulunabiliyor ama bunların hiçbirini din emretmiyor. bu sebeple müslüman birilerini eleştirmek dini eleştirmek olmuyor. ülkenin problemlerine değinmek bu kadar kaos yaratıyorsa bu kaosu yaratanlar da gerçek bir sorunda arkasını dönecek kişilerdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"oğuzhan uğur'un pinç programı tanıtımında mülteci göndermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim