ölüme çok yaklaşmışken, artık günleriniz sayılıyken, yaptıklarınız ve yapamadıklarınızla dertlenmenin mümkün olup olmadığı sorusudur. yoksa ölüm karşısında bütün bunlar anlamını, olmayacak bir gelecek kadar üzülmek kadar yitirmiş midir?

kişi ölümü yaşarken geçmiş için üzülebilir mi?
ne hisseder, nasıl olur, var mı bir yorumunuz.
devamını gör...
yok
devamını gör...
o anki diruma bağlı bazı insnalar bunun muhasebesini yapara ama olgunluk ve erdem herşeyi artık kabullenmektir diye düşünüyorum. geçmiş için üzülmek yaşarkende bir işe yaramıyor ki ? neden üzülelim hatta neden mutlu anılar için sevinelim. sıfıra eşit bir denklem ne kadar uzun olursa olsun sıfırsa bir anlamı yok. hayat andır. oda şu andır. oda bitmiştir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ölüme yürürken geçmiş günler için üzülmek mümkün mü sorusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim