eveeet artık açılması şart olan başlık oldu. biraz klişe ama son derece doğru benve insanın içi boşsa 1.80 olmuş 1.50 olmuş ne fark eder. aynı şey penis içinde geçerli partnerinle uyum sağlayamadığın sürece kaç cm olduğunun hiçbir önemi yok.

edit:boyum 1.70 penisimde yok neden bamya oldum neden
devamını gör...
(bkz: bamya avuntusu)
devamını gör...
üstteki yazarın açıkladığı gibi partnerinle uyum sağlayamadığın sürece istersen çok uzun veya ideal olsun bir şey ifade etmez.
devamını gör...
türksün göster ürksün masalıyla büyüyen çocuğun hayal kırıklığını teselli amacıyla söylenir. ne o içime sinek kaçmış gibi diyemeyen kadın nezaketinden sahte orgazmı icat ederken bu inanışa neden olmuştur.
nasıl ki çay kaşığıyla kazan karıştırılmazsa, kepçeyle de çay karıştırılmaz. hem kadın ve erkeğin cinsel organlarının boyutlarının uyumlu ölçülerde olması hem de işlevi önemlidir.
etiketinde boy ve işlev yazmadığı için doğruyu bulmak için tek yok deneme yanılma metodudur.. neyse ki deneme yanılma metodunun keyifle kullanıldığı bir alandır.
devamını gör...
bir realitedir, boyu diyen alıcı kesim belki kendini psikolojik olarak tatmin etmek istiyor ( bunlar hep fazla film izlemenin yarattığı beklentiler) olabilir yoksa doğa bize bir ortalama vermiş, türkiye'de 13,5 cm idi sanırım, aynen öyle. eğer bu uzunluk yeterli olmasaydı zaten insanlık bugüne kadar gelemezdi, ayrıca kadının uyarılması için fazla uzun olmasının her hangi bir amaca hizmet ettiği de yok, zaten milyonlarca sinir var vajinada uyarmak için üç dört santim bile yetiyor, sonuç olarak insanlar mitler uydurmaya devam etsin bilim gerçeklerle her zaman tokatlamaya devam edicek.
devamını gör...
arkadaşlar bu tezin doğruluğu çok önceden kanıtlandı ama neden inkar edilir bilmem. gözünüz doysun önce. sonra başka taraflarınız elbet doyar.

bakın bunu cin biberi ile ispatlamak isterim. cin biberi miniciktir. lakin acısıyla da bizi en çok yakandır. o yüzden, cin biberlerini sevin. onları örselemeyin.
devamını gör...
minik boyutlu olduğumdan ötürü özellikle sosyal medya aracılığıyla bir şekilde denk gelip karşılaştığım, "kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır" mantığıyla kendisini çok zeki ve eğlenceli sanan laubali yurdum insanının meşhur esprisi.

bir gün bu tanrıçadan bozma insan evladı küfrederse biliniz ki bu tipte birine etmiştir. şimdiye kadar hiç ağzımı bozmadım fakat bu tip insanlarla karşılaşınca içimden böyle bi kabak oyacağı ile kendilerini oymak falan geliyor. * şiddet eğilimim olsa da neyse ki dürtü bozukluğum yok. otokontrol sağlayıp yalnızca düşünmekle kalıyorum hepsini. ama ne yalan söyleyeyim bir gün haberlerde bunu işleme dökmüş birini, misal bir köpeği, okursam bi' keyfim yerine gelir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"önemli olan boyu değil işlevi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim