dünya hassas galpliler için cehennemdir.
devamını gör...
tüm organlarımı resmi olarak yıllar önce bağışladım ama ölümümden sonra düşündüğüm insanlar kadar kendimi de düşündüğüm için sigara içmiyorum. cips yiyince bile vicdan azabı çekiyorum ben. çünkü sağlığım benim her şeyim. kendimi çok sevdiğim için elimden geldiğince iyi bakarım.
devamını gör...
özel doku bankası ya da sırtına insan kıkırdağı konarak insan kulağı üretilen deney faresi değilseniz bu kadar duyarlı olmak salakça . hiç olmazsa organlarınız size ait ve nasıl kullanacağınızın tasarrufu da.
devamını gör...
dünya üzerinde organlarımı hak eden kimse yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"organlarını bağışlama ihtimali için sigara içememek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim