ayran gönüllü eylemidir. sürekli yaşadığım durum. inene kadar kafanda kızın bir şeyi yere düşer, alır verirsin teşekkür eder, bir tebessüm atar, sen de kıps yaparsın. çocuğun adını minibüs koyarsın. pembe 'panterli' evinizde musmutlu yaşarsınız.

sonra inmen gereken durak anons edilir, hayallerini orada bırakıp yoluna devam edersin. bazı kızlar çokzel gerçekten.
devamını gör...
uzun metrajlı yolculuklarda daha bir ihtiraslı yaşanması olası tatlı durum. bazen giydiği çoraplar bazen de telefonunun wallpaper’ı olur aşık eden etmenler.
pandemi bitsin otobüs aşklarına devam.*
devamını gör...
aklıma bir uygulama getiren olaydır.
uygulama şöyle; insanlar başlıklar açacak örnek: (afyon-istanbul arası 11 temmuz 2020 saat 20:00 seferi kamilkoç 11. koltukta oturan kadın.) işte böyle bir başlık açacak ona olan aşkını falan yazacak.
tabi sadece aşkta olmayacak örnek: (afyon-istanbul arası 11 temmuz 2020 saat 20:00 seferi kamilkoç 18. koltukta horlayan adam.)
slogan bile hazırladım.
seyahatin sosyal hali.
uygulama ismini bulamadım ama.
devamını gör...
flörtüs uygulamasını marketten indirebilirsiniz. blutooth ile uygulamayı kullanan başka bir bireyle uygulama içinden eşlesiyosun, sonrası mola yerinde gözleme kemirerek köpüklü yayık ayran foşurdatıp delici bakışlar eşliğinde sohbet.
devamını gör...
otobüsün güzergahına göre doğruluk derecesi değişen önermedir. kaldı ki bazı otobüs seferleri günümüz ilişki sürelerinden uzun sürebilmektedir. eğer doğru hattı seçerseniz son durağa varmadan otobüs aşkınızla mutlu bir evliliğe yelken açabilir veya birlikteliğinize şiddetli bir kavga ile son verebilirsiniz.*
devamını gör...
en ideal aşktır. ne de olsa birkaç duraklık aşkın birkaç dakikalık hüznü olur. içimizde büyüttüğümüz sevdaların sonu hep kör kuyular.
devamını gör...
otobüsteyken rafet el roman ömrümün sahibi dinlerken, indiğim de şarkı yıldız tilbe anma arkadaşa çeviririm. küçük bir aşk acısı çekerim belki sonra unuturum.
devamını gör...
ben otobüs kullanan bir insan değilim hem oturuduğum yer çok büyük degil hem de haraket bereketir efenim ,ama yakın arkadaşım aşık oldu ve hala arıyor 1 yıldan fazla oldu.
devamını gör...
en güzeli kısa süreli indikten sonra unutuyorsun zaten başka seçenekte olmuyor.
devamını gör...
şu olaya salak mısınız ya diyip dalga geçerdim başıma geldi.
allah kahretsin böyle şeyi ya.
divan şairi gibi adamın gözlerini gördüm aşık oldum galiba. gözleri aşka gülen taze söğüt dalıydı allahsız.

hani o bakar siz bakarsınız böyle bi gülümseyip göz kaçırmalar yaşanır. cama çevirdim bakışlarımı camdaki yansımadan bakıştık. ya gözleri böyle gülen birini hiç görmemiştim. ayrıca boy pos, adamın kıyafetleri bile yakışıklıydı a*!
raylı sistemin allah belasını versin otobüsten de hızlı!
ah ah adın neydi nerden geldin nereye gittin acaba? arkadaşlar sevaptır allah aşkına şöyle kollektif bi ritüel yapalım da çıksın karşıma tekrar…

ben hiç bu kadar kısa bir rüya görmedim!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ya bak allah belamı vermesin gözleri gözümün önünden gitmiyor falcı büyücü olan varsa bana bi yazsın ya.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
büyük konuşmayın. benim her seferinde başıma gelir. hiçbir zaman da gidip sormam efendim hangi durakta inecektiniz diye. otobüste olan otobüste kalır. yine de bol bol kesişilir efem. o heyecanlı anların keyfini çıkarın.
devamını gör...
aşkla, biriyle sevişmek istemeyi karıştırmışsınız yine.
huyunu suyunu bilmediğin, konuşmadığın, fikirlerini ve hayata dair bakış açısını bilmediğin insana aşık olunmaz.
sadece hoşlanılır, o da belki.
aşk dediğiniz şey bu kadar basit bir şey değil be gençler, yapmayın.
devamını gör...
toplu taşımalara her defasında bismillah diye binin. yanlışlıkla göz göze geldiğiniz her kızı kardeşiniz gibi görün. kardeşiniz olarak kabul edin. yoksa aşk acısından ölürsünüz bir gün. yapmayın...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"otobüste birine aşık olup aşkının indiğin durakta bitmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim