"ne güzel işin var bi de şikayetci misin?" demeyin arkadaşlar.

güven çok önemli bir şey. ınsan çalışanına internet şifresini vermez mi? vermiyorlar. vermedikleri gibi de yalan söylüyorlar. sanki ben kendi keyfime kullanıyorum. yine onların işi için kullanıyorum. ama çekmiyormuş öyle diyorlar. kendileri toktiklerde gezer bir şeyler izlerler ben şifreyi sorunca çekmiyor :) mobil veri değil çünkü paketleri vs biseyleri yok biliyorum.

ben diplomam icin alındım işe ve ilk etapta "sen sadece mesleki sorumluluğunu yerine getir" dediler. şimdi paspas çek, masayi topla, lavaboyu ozonla gibi emirler geliyor. "bunlar benim mesleki sorumluluklarım içerisinde değil" diyince "eline mi yapışacak 2 soğan doğrasan bize fayda" diyorlar.

sürekli aile içinde kavgalarına şahit oluyorum. sorumsuzluluklari da çok fazla.

niye işi bırakmiyoruma gelirsek de ben buraya sırf bu iş için taşındım, ailemi karşıma aldım. daha iyi bir fırsat bulana kadar ya da sabrım tamamen bitene kadar buradayım sanırım..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"patrona güveni yitirmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim