bitirimler sınıfı filminde perihan savaş'ın sezerciğe sözde ceza verme amaçlı taze fasulyesini şapır şupur yediği sahnedir.
devamını gör...
bir nesle taze fasulye yediren sahnedir.
devamını gör...
evde taze fasülye var, yemeğe gidiyorum.
ne yaptın perihan?
devamını gör...
pedogolojiden bihaber perihanın zalım davranışını gösteren sahnedir. ne oldu yani sezercik e bunu yaptın da eline ne geçti. zalımsın zalım.
devamını gör...
1975 yapımı bitirimler sınıfı (film) adlı filmde geçen, her yeme içme sahnesi gibi midemi bulandıran sahne.

hiç tahammülüm yok insanların beslenirken ağızlarının yüzlerinin eciş bücüş eğildiği görüntüleri görmeye. bu nedenledir ki yiyecek içecek reklamları bende antipati uyandırır ve ürünü almaya heveslenmek yerine üründen nefret ettirir.
devamını gör...
bitirimler sınıfı (film) adlı filmden alınan sahnedir. perihan savaş bir öğretmeni canlandırmaktadır. sezercik ise cezalı haylaz öğrenci rolündedir. adile naşit'in canlandırdığı okulun iyi kalpli hizmetlisi ise çaktırmadan yemek getirirken yakalanmış, bütün fasulyeyi perihan savaş lüpletmiştir.
devamını gör...
an itibarıyla mutteşem bi taze fasulye yapan honki ponkinin adeta perihan savaş edasıyla yiyerek kendisini oradaymış gibi hissettiği sahnedir. *
devamını gör...
taze fasulye benim en sevdiğim yemek. özellikle kuzu kaburga etiyle yapılınca fenafillah gibi bir şey oluyor. o zamanlar küçüktüm. belki de sırf bu yüzden taze fasülye yemeye başladım.

bir tencere lan bir tencere fasulyeyi bitiriyordu karı. gerçi ben de bitiririm.
devamını gör...
y kuşağının hafızasına kazınmıştır
devamını gör...
en sevdiğim yemekler listesinde, taze fasülyenin de olmasına vesile olan sahnedir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"perihan savaş'ın taze fasulye yediği sahne" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim