ah eski istiklal, ah eski sakarya caddesi
bugün için konusursak popüler kültür ikisinden de yana değil.
sısısı, vısısı gelmeden kaçalım.

bana sorarsan ikisi de değil.

opeth, queen, bob marley karisimi olabilir.
nabza göre şerbet. araya the doors fena olmaz.
devamını gör...
türkü barlara birkaç kere gitmiştim sakarya caddesi'ndeki. yani davet edildim o tür yerlere takılan arkadaşlarım tarafından ve kendilerini kırmadım. pek de eğlendiğimi söyleyemem. *

ancak, 3 kere türkü bara gittiysem, 1.000 kereden fazla da rock/metal barlara gitmişimdir ankara'da. * sonra ankara'da çalıştım da senelerce. toplam 11 senem ankara'da geçti. haftada minimum 1 kere rock/metal barlara giderdim. hatta belki her gün gittiğim zamanlar da olurdu üniversitedeyken. ortalama haftada 3 gün falandır. ciddiyim. tahmini bir hesapla... yaz tatillerini çıkardığımızda... 1.200-1.500 kere rock ve metal barlara gitmişimdir ankara'da. aynı akşam bir bara gidip, gece başka bir bara geçmemizi hatta bazen 4 bar değiştirmemizi de tek gidiş sayıyorum bu arada. izmir'de yüksek lisans yaparken gittiğim rock barları, yazları kuşadası'nda gittiklerimi falan saymıyorum.

gene de ters köşe yapacağım.

hiçbiri!

alkolü bıraktım seneler önce. *
devamını gör...
bir türkü bar müdavimi olarak benim için türkü barın alacağı versustur. işbu entryi yazarken rock müzik dinliyor olmam bunu değiştirmez. nasıl ki canımız bazen pizza bazen kebap çekiyor, müzik de ruhun gıdası bazen rock bazen türkü elbette çekecek.
devamını gör...
ikisini de çok sevdiğim halde benim için rock bar. hem daha nezih hem daha rahat hareket ediyorsun. artık gelenlerin çoğu z kuşağı olsa da benim gibi dinozorlar da var. devam ka...
devamını gör...
ikisine de gitmiş biri olarak net söyleyebilirimki rock bardakiler biraz hayvan.
şaka şaka hayvan az kalır ne idüğü belirsiz bir kitle seçiyor rock barları fick the sistem diyorlar, evet almanca ingilizce bide türkce konusuyorlar.
türkü bar öyle mi?
taksim dersim türkü evine gidiyosun oppp 1 saat sonra yan masadakiler cinsiyetten bagimsiz sekilde sohbet halinde ickini icip muzigini dinliyorsun finalde kimse kimseyi silkmeye calismiyor. *
devamını gör...
tüekü barlar dünyada ki en rezil mekanlardır , işletenler kırodan bir seviye daha kırodur. ben ki istiklal-imam adnan'da bar işletmişim ,en sevdiğim müzik türü türkü'dür ,türküye aşığım , kapısından içeri bakmışımdır odur ,buna anadolu yakası eğlence yerleri dahil.
yeldeğirmeni'nde çok eskiden mehtap rest.(şimdi de var ,konsept değiştirmiş) vardı ben abone müşteri idim bir orayı bilirim.
beuyoğlu'dakilere bakıyorsunbenim dediğin 5-6 sene önce , daltaraklar minder koymuş kerevet koymuş, hasır tabure koymuşlar ,barın orası kahve ocağı misali..
masa var tabi ama hıyarlar kerevete konmuş ayakkabı çıkmış kemerini çözen var .
içki içmesini bilmezler sanatçı çıkar ,kadıncağıza sarkarlar dur desen kavga çıkar başın belada dayak yersin yada atarsın rezalet . gop'ta kilerin çoğu arkadaşımdı ,karslılar ,ıgdırlılar,maltepe'de vardı üç-beş mekan çoğu tanıdık bir gün gitmedim.
hülya polat'ı çok severim karadeniz türküleri söyler, kaç kere niyetlendim caydım,
türkü bar aman aman adıyaman.

bu arada kıskanmayın hard rock cafe'de çalıştım,2 mekan, hangileri söylemeyeyim rockçılar çatlar sonra.
devamını gör...
ikisine de gitmem.

benim için hafif ve serin bir rüzgar eşliğinde dandik radyomla birlikte balkonda keyif yapmak gibisi yok.

kalabalık sevmiyorum, az insan çok huzur forever babba.
devamını gör...
rock bar genismesrepliler icin, turku bar, cani yanmis serseriler icindir.
devamını gör...
kesinlikle rock bar.
gerçi şimdilerde kalmadı pek, yeni nesil zevksiz, yeni nesil salak, lvbelc5 falan dinliyorlar.
insanın azıcık kendine saygısı olur.
devamını gör...
metal bar > rock bar > herhangi bir yer > sokakta soğuktan it gibi titreyerek durmak> türkü bar
devamını gör...
türkücülerin yani bazılarının eskimiş solcu görünümlü halkın kardeşliği derken alttan alttan pkk desteklemelerini dinleyemeceiğm için rock bar harbi bardır rock bar zararları kendilerinedir rockçıların. kimseye bulaşmazlar. içerler sevişiirler ve ölümüne isyan ederler. sonuna kadar rock
devamını gör...
türkü bar mı ekseriyetle pkk destekçilerinin işlettiği öküz den hallice insanların takıldığı mekanlardır.

rock barların da teori de pek farkı yok ama fark şurada rock bar da odunluk yaptoğında eğer münir (dorock) işletmiyorsa yada sahibi değilse dayak yiyeceğini bilirsin.
devamını gör...
pkklı kürtler her alanı işgal ettiği gibi bu sektörün de içinden geçti. tekirdağ gibi bir yerde bile yerel işletmecilere ait bir sürü yer el değiştirip bu grubun eline düşüyor.

bu versusta tabii ki rock barı tercih ederdim. fakat kafam artık onu da kaldırmıyor. güzel bi et restoranına gitmek daha cazip geliyor.
devamını gör...
ikisinin birleşimi olan anadolu rock bar diyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rock bar vs türkü bar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim