kadıköy'ün ünlü semt pazarı.
devamını gör...
bir zamanlar ankara emek mahallesinin semt pazarıydı. şimdi devam ediyor mu bilmiyorum.
ayrıca antalya merkezli, gıda hariç her şeyin satıldığı büyük bir "bonmarşe" zinciri. antalya'dan doğuya doğru yirmiden fazla şubeleri var.
devamını gör...
eskiden şimdiki kuşdili otoparkının yerinde kurulurdu. şimdi ise uzunçayır'daki yeni yerine taşınmıştır.
devamını gör...
kocaeli'nin ünlü pazarı. bir zamanlar başiskele tarafında kurulurmuş. şimdi kartepe meydan'daki ulus pazarında pazar günleri kuruluyor. tam bir sosyete pazarı. bayılırım dolaşmaya. eskişehir'deki muadili meşhur çarşamba pazarı nam-ı diğer çarpa'dır, eskişehirliler bilir.
devamını gör...
kadıköy hasanpaşa'da bulunan ünlü semt pazarı. aynı alanda cuma günleri de pazar kurulur. ayrıca bitişik yazıldığında * samsun'un bir ilçesi olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"salı pazarı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim