şarkıcı çelik'in bol miktarda tükürük barındıran eylemi. bu aralar sosyal medyada paylaşımlarında gördüm. bakkalları gezip veresiye defterlerindeki borçları kapatıyormuş. nerden baksanız güzel hareket.

ama abicim o para sayma nedir öyle?

www.youtube.com/shorts/pNq8...
devamını gör...
bol tükürükten ziyade, allah kabul etsin ama bol da show barındırıyor. tabii ki hiç yapmamasından çok daha iyidir ama bakkalın yüzü belli, şehir belli, kapatan belli, miktar belli, “sen kapıya bir hayırsever yazarsın”.

kendi şarkısıyla cevap verelim:

“hayır mı şer mi bilmem ama”..
devamını gör...
yapsın hayvanlığın şerefsizliğin şovunu yapacağına bunu yapsın, millet bunun arsızlığında yarışsın.

birbirinin sevgilisine nasıl atladığını, kızına kocasına niyetlendiğini içerik yapıp paylaşıyor yeni tipler. çizgi yerin yedi kat dibinde.

biz çelik'in şovundan razıyız.
devamını gör...
çok yapmacık hareketler.
devamını gör...
para sayışını bilmem de bu ne abicim gizli çekim yazıp adamın ensesinde gezen konulu film gibi videoya alış. kalabalık bir mekanda olsa dersin ki adam engel olamadı muhabirlerden biri çekti işte, burda bı kişi var, istese engel olabilir, baya baya kendi çektiriyor işte. cep telefonu çekimiyle ucuz bütçeli şov yapmış reis.
elbette reklam da olsa birilerinin yarası sarılıyor yapsınlar diyoruz da, kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyim belki gündem olurum iş çıkar çabası hissi verdi bana. nedense itici göründü. kurgu videolar çeken birinin ilk işi gibi amatörlük var.
devamını gör...
dengesiz bir adamdır çelik fakat bu hareketini beğendim. normalde ise husumetimin olduğu bir insandır fakat aferin yani kırk yılda bir aklını hayırlı bir iş için kullanmış.
devamını gör...
hristiyan ismail: "çelik'le husumetim var" cümlesi bende garip bir saygı uyandırıyor.

bir insanın çelik'le ne gibi bir ortak paydası olur ve o noktada bir çatışma yaşar, akıl erdirmek mümkün değil.. desen ki, "çelik'le hala-dayı çocuklarıyız, köydeki tarlanın üstüne babamlar ev yaptırmıştı, dedem rahmete gidince evden de pay istediler, biz onlara tavır sahibiyiz", ilgiyle dinleyecek haldeyim.
devamını gör...
artık devir değişti e tabi çelik'te değişti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şarkıcı çelik'in para sayışı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim