2 haftalık bir aradan sonra herkese tekrardan merhabalar sevgili yazarlar. bu hafta hem sizlere hem de biraz özüme dönüyorum.

bu akşam programımızda, 96&97 seneleri metallica'sı var.
sadece load&reload albüm zamanlarına, şarkılarına ve de tabii ki hikayelerimize değineceğimiz bir program olacak. benim için en özel olan müzik grubunun bu zamanlarını; şu sıralar kendi yaşadığım ve değişen hayatımla bağdaştırdığım için bu iki albümü sizlere anlatmaya çalışmak benim için özel olacak.

30 yıldır hala aynı müzik ateşi ile birlikte çatır çatır çalmaya devam eden bu adamların bütün kariyerini tek bir programda anlatmak mümkün olmayabilirdi benim için. o yüzden thrash ruhunu hala taşıyan genç arkadaşlar ve bu ruhu kaybetmemiş abilerim, ablalarım üzülmesin; sonraki programlarda bol bol dinleyeceğiz.

bu programda nothing else matters olmayacak sevgili yazarlar, baştan uyarayım...**
bu akşam, kıyıda köşede kalmış, cevheri pek de bilinmeyen metallica şarkılarını dinlerken, sizlerden de beklediğim anılar ve hikayelerle birlikte olacağız.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kafa sözlük radyosu'nda bu akşam saat 23.00'da başlayacak şarkılarla geçtim aranızdan'ın ilk programında konuşacağımız isim : kazım koyuncu.

her hafta farklı bir sanatçı veya bazen belli bir müzik tarzı hakkında anılar, hikayeler paylaşacağımız, bol bol konuşacağımız ve şarkılar dinleyeceğimiz bir program. her şarkının, sanatçının bizler için farklı bir hikayesi, yeri vardır. çoğu zaman kendi hayatımdan kesitlerle, spontane gelişen sohbetlerle sizlere bu şarkıları, sanatçıları anlatmaya çalışacağım.

bu hafta için sizlerden kazım koyuncu hakkında, şarkılarıyla veya belki kendisiyle yaşadığınız anıları, hikayeleri paylaşmanızı bekliyorum. yeri geldiğinde içimizdeki horon tepme enerjimizi dışa vuracağız, yeri geldiğinde de kazım koyuncu'nun nahif sesiyle duygulanacağız. oldukça heyecanlıyım, ilk programım için programa adını veren sanatçıyı sizlere anlatmak istedim. hikayelerinizi ve anılarınızı merakla bekliyorum.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
birbirinden farklı programlarla zenginleşen radyomuza yepyeni bir renk olacağa benzeyen program. yolu açık, dinleyicisi bol olsun.*
devamını gör...
ne güzel bir konsepte sahip program. ilk yayında, dinlemekten keyif aldığım kazım koyuncu'nun olması beni ayrıca mutlu etti. saatinde kulağım sende olacak sayın imperactus. iyi yayınlar.
devamını gör...
kazım koyuncuya bir kez daha rahmet okumakla birlikte, bir ünlüyle yaşadığım anının ajdar'la kadıköy akbil kuyruğunda durmamdan ibaret olması sebebiyle katkıda bulunamayacağım programdır.
devamını gör...
güzel şarkıları olan bir sanatçıyı konuk alan ama ne yazık ki dinleyemeyecegim radyo yayını. başka bir programa diyeyim artık. dj e iyi yayınlar.
devamını gör...
ilk bölüme özel harika bir sanatçıya yer verilmiş. kazım koyuncu'nun tanımlanmasıyla/tanıtılmasıyla başlayan yayın epey keyifli olacağa benziyor. çok sevdiğimiz sanatçının bir de kendisini nasıl tanımladığını şöyle kenara bırakayım;

‘'ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz karadenizliyim ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim.’'

iyi ki geçtin aramızdan karadeniz'in hırçın çocuğu...

edit: pusuda askıda yaşamak şarkısını bekliyordum, ah yaşasın!
edit 2: kim istediyse bu şarkıyı teşekkürlerimi iletiyorum, nasıl da hatrıma gelince kalbim acıdı.

"bir gün yolda yürüyordum, bir şarkı duydum, kalbim acıdı... bu kadar..."
devamını gör...
güzel bir konsepte sahip radyo yayını.
tanışma fırsatı bulduğum,sevdiğim yazar arkadaşıma başarılar,umarım senin güzel şarkılarını da bolca duyarız buradan:):)
devamını gör...
ah o nasıl bi girişti öyle...

daha biraz öncesine kadar sevgili miko ve dışınızdaki irlandalı sayesinde gülüyordum*; birden kazım koyuncu'ya geçtik. iyi de oldu aslında; yeni yayın, yeni yayıncı. düşüncenize, sesinize sağlık*.

kazım koyuncuyu tanımlasanız ne dersiniz? diye soruldu.
söyleyeyim, bana göre kazım koyuncu, değişik bir insan. uy aha şarkısıyla hasta yatağından kaldırır, koyverdun gittun beni şarkısıyla hasta yatağına geri yatırır, ben seni sevduğumi şarkısıyla da o hasta yatağında aşk acısından öte tarafı boylatır. ardınızda kalanlar da işte gidiyorum şarkısıyla uğurlar sizi.
işte böyle her telden ama bizim içimizden bi telden biri kazım koyuncu.

**.
devamını gör...
nçayiş birapa çalındığını duymamla beni şok etmiş programdır. he yana yana! *
devamını gör...
kazım koyuncu andırıp kadehi artık burada olmayanlar adına masaya vurduran yayın.
şerefe! devrime! cheers!*
devamını gör...
gülbeyaz'ı az izlemedim ama bak

buradan
devamını gör...
yayıncısının "z kuşağı bireyim" dediğini duyduktan sonra şaşırdığım aynı zamanda çok da mutlu olduğum taze radyo yayını.
genç bir arkadaşımızın konu aldığı sanatçı hakkında bu kadar bilgi sahibi olması, ilk yayını olmasına rağmen böyle güzel sürdürüp dinlerken bizi merak ettirmesi ve konuyla şarkıları harika bir şekilde harmanlaması gerçekten takdir edilesi. yayını daim, dinleyicisi bol olsun.
şimdi z kuşağı sözlükten uçurulsun kampanyası diyenler utansın efendim, tebrik ediyorum!
devamını gör...
bazen tek kelime anlamazsın ama içine işler şarkı. ederlezidir mesela.
bazen anladıgın tek kelime duyman yeter. daglar gecer seni. sezen aksu 'git' der istemeyerek, 'gitme dur' der. yaşamadığın aşk acısını hissedersin.

kısacası hissetmek için gönlünün açık olması yeterli.
devamını gör...
tek başına program yapmasına rağmen, sohbeti sakin bir sesle su gibi akan program. yayıncı yazarımıza ayrıca kazım koyuncu'ya dair az bilinen ayrıntıları paylaşıp ufuk açtığı için teşekkür etmek isterim.

sorusuna gelecek olursak, geçen ömrümün yarısından fazlasında haşır neşir olduğum yunan müziğinden şarkıları son yedi yıl hariç * sözlerinden hiçbir şey anlamadan dinledim, çoğu şarkıyı da kendi aklımda uydurarak söyledim. sözlerinin anlamını öğrenince bu neymiş ya deyip soğuduğum şarkı sayısı bir elin parmaklarını geçmez. tam tersine, güzel bir müzik varsa ortada eğer, bunu ne günümüzün söz yazarı ne de geleneksel şarkılarda evrilen sözler heba edebilir. öyle ki "bu melodiye yaraşan sözü bulamadım" diye parçayı enstrümantal olarak yayınlayan müzisyenler de var müzik evreninde. yani aslında güzel bir müzik kendine yakışan sözü bir şekilde çeker, müziğin büyüsü de biraz bundandır diye hissetmişimdir hep iyi bir dinleyici olarak.
devamını gör...
bu soru 'anneni mi daha çok seviyorsun yoksa babanı mı?' sorusu gibi geliyor bana. ikisinin de bizi yakaladığı örnekler var. vivaldi dinlerken de uzaklara dalabiliriz, 'anladım sonu yok yalnızlığın' sözünü duyunca da.
en azından bende bu sorunun bir cevabı yok. sarptan bu tarafa! *
devamını gör...
çok güzel başlayıp, çok güzel bitmiş**; bugün ilki yayınlanan yeni radyo yayını.
sayın yazar ve yayıncımız imperactus'un hem yayına hem konusuna çokça çalıştığı, emek verdiği bir programdır aynı zamanda. inanıyorum ki, gelecek haftalarda da güzel yayınlar olacaktır.
sözlük radyo bekçisi olarak bu program da benden geçer not almıştır*.
devamını gör...
dün gece aşırı yorgun* vaziyette dinlemeye başladığım, iyi ki de başladığım yayın oldu.
şimdi öncelikle ooo karizmatik sesli yeni yayıncı diyerek başlayayım, o bir aradan çıksın. sevgili imperactus'un sesinden, tonundan ve hatta belki de müziğinden çok söz edeceğiz gibi geliyor bana kısa vadede. açılın radyo tanrılarından rivayet getirdim sözlük gibi oldu :) içeriğe çok iyi çalıştığını, tek başına ilk yayınını mükemmel bir şekilde kotardığını, yolunun çok uzun ve açık olacağını düşünüyorum. merakla bir sonraki programını bekliyoruz.
radyo çok süper gelsenize!
devamını gör...
sevgili sözlük radyosu dinleyicilerimiz, şarkılarla geçtim aranızdan'ın 2. programında yine saat 23:00'de sizlerle birlikteyim.
bu hafta konuşacağımız, anılarımızı paylaşacağımız ve dinleyeceğimiz sanatçı : haluk levent.

şarkı isteklerinizi ve en önemlisi de haluk levent ve şarkılarıyla yaşadığınız anıları, bu başlık altında merakla bekliyorum.
özellikle benim biriktirdiğim pek çok anı var ve bunları sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
anadolu rock ve haluk levent'e doyacağımız bu gece sizleri varsa hikayelerinizle birlikte yayına bekliyorum :)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bol bol kazım koyuncu da çalacağını düşündüğüm program.
devamını gör...
parçaları, anıları heyecanla bekliyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şarkılarla geçtim aranızdan radyo yayını" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim