herkesin ya şu özellik benle bütünleşmiş dediği bir özelliği vardır.
sakinliğim ve soğukkanlılığım.
dünya yansa sakince ' şunu şöyle yapsak belki kurtuluruz' diyebilirim.
karşımdaki avaz avaz bağırırken gülümseyerek dinlerim. hatta bazen sakinliğime daha fazla sinirlenenler olur.
devamını gör...
parmak izim. dünyada sadece bana özgü olan desen.
devamını gör...
iğrenç espirilerim.
devamını gör...
pek konuşmamam, konuştuğumda düşündürebilmem.
devamını gör...
her duyguyu hype yaşamak diyebilirim. asla sakin bir insan değilim, aksine konuşurken bile sürekli yer yer heyecanlanıp yükselen hızlı konuşan yer yer tekrar düşen bir insanım. mutluyken çok mutluyum bazen zıplayarak yürürüm, insanlar mutluluğumun özel bir nedeni olduğunu düşünür. tabi haliyle üzgünken de çok üzgünüm. arası çok azdır benim için. genel coşkulu ve heyecanlı yaşarım.
devamını gör...
feministlerle mücadele etmem.
devamını gör...
kalabalık ortamlardan ışık hızıyla uzaklaşabilmem. çok kalabalık ve gürültülü ortamlardan pek hoşlanmayıp evimde battaniye altında çay içmeyi tercih etmem.
devamını gör...
(bkz: genom)
devamını gör...
valla benim öyle bi özelliğim yok kendi halinde biriyim. ama kahve denince insanların aklına ben geliyorum bu var sayılıyorsa..
devamını gör...
harika stalk yaparım. edebi konuşarak insanları bıkkınlık derecesine getirebilirim.
bir de takıntılıyımdır bazı konularda yani mükemmeliyetçiliğin bir sonucu olarak takıntılarım vardır. bir işin en düzgün ve doğru şekilde yapılmasını isterim. yapılmadığı takdirde gözüme uyku girmez, sürekli o şeyi düşünürüm. günlük hayatta da insanlarla iletişim kurarken yanlış bir şey söylersem yine aynı günlerce hatta yıllarca onu düşünebilirim. arkadaşlarım da bu özelliğimden faydalanarak beni delirtmeyi severler.
devamını gör...
pratiklik ve fedakarlık sanırım. ilişkilerimde hep karşı tarafı gereksizce düşünen ve fedakarlık yapan bir tipim, ev ortamı ve iş ortamında da her şeyi çok pratik ve kısa sürede halledebiliyorum, elim çabuk.
devamını gör...
sertim, haşinim, öfkeli ama bir o kadarda uysal koyun gibiyim. gerçekten böyleyim.
devamını gör...
eğlenceli ve sık sık güldüren konuşkan modellerdenim. tabi önce beni tavlamalısın bebeğim. tavlanan kadar anandan emdiğini çıkarıyorum gerçi sen de haklısın lol.
devamını gör...
her seferinde haklı çıkmak; evlilik için çok önemli.
devamını gör...
yakışıklı ve zengin olmam.

ayrıca alfa olup her kadını tavlamam.
devamını gör...
arnavut inadım
devamını gör...
uçuk hayallerim var bu normal fakat her hayalimin gerçek olacağına inanmam işte bu beni ben yapıyor
neden olmasın ki?
devamını gör...
haksızlara karşı susamıyorum,ihtiyaç halinde olan herkese yardım elini uzatmaya çalışıyorum kısacası normal bir insanın olması gerektiği gibi yaşıyorum.
devamını gör...
anlık heveslerim... bu yuzden deli gibi hatta tamamen hata oldugunu bilsem gene de isteyip kavuşunca belli bir süre sonra ondan kaçıp yarım bıraktığım,bırakmak istediğim cok sey oldu,oluyor. ayrıca nefret ediyorum bundan
devamını gör...
bela mıknatısı oluşum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"seni sen yapan özelliklerin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim