maalesef kelime sınırı olduğu için z koyamadım . bazı insanlar bazı insanlara bu dünyada cehennemi yaşatır . o yüzden haksızlığa uğrayan, yapabilecek bir şeyi olmayan insanlar o kötü kişileri allah’a havale eder. ben yinede herhangi birinin bu şekilde acı çekmesini görmek istemezdim . ama kimsenin bu dünyada çektiği acıları bilemeyiz . o yüzden yorum yapmak zor. çünkü herkes acısını tek yaşar .
devamını gör...
sevabına tükürmem bile.
devamını gör...
dünyada yansın bi bakarız duruma göre ya.

şu an bir şey diyemem.

sabaha kadar düşünmeli üzerinde, çok büyük sorunsalımsılık.
devamını gör...
bununla mı avunacağız. tey tey tey. ölecek de cehenneme gidecek de yanacak da ben seyreder miyim. uzun hikaye...büyüklere masallar... neyse. yanıtım; istemem. bir de onun pis kokusunu mu çekeyim.
devamını gör...
o anki psikolojime bağlı.
devamını gör...
bu başlığa yazılan tanımlar üzerinden karakter analizi yapacak pdr 2. sınıf öğrencilerini bekliyorum..
devamını gör...
ben birine çok kızdıysam ve biri tarafından çok haksızlığa uğratıldıysam diğer tarafla alakalı beddua etmem. cehennem çok çetin çünkü. ama allah onun bana yaşattığını bu dünyada ona da yaşatsın diyorum.
devamını gör...
bir kişi hariç istemem.
devamını gör...
benden ırak olsun, cehenneme direk olsun diye bir tabir var. pek hoş bir laf değil. benim açımdan sevmediğim insanların yakın çevremde bulunmamaları yeterli. daha ötesine karışmam.
devamını gör...
yav bu nasıl yorumlar.
insan olan sevmediği kişinin cehennemde yandığını buna mukabil acı çektiğini görmek ne işinize yarayacak.
madem iyi insansınız kalbiniz bunu kaldırmamalı .
sevmiyorsam benden ırak olsun bu bana yeter. sevmediğim biri bile olsa başkasının çekmesini görmek istemem.
devamını gör...
yanmasını izlemek için cehennemde olmak gerekiyor sanırım. turistik gezide olamayacağımıza göre kendisi de beni izliyor olacaktır aynı anda.

(bkz: nereden bakarsan bak; saçma istek.)
devamını gör...
bazilarini isterim. tanimama gerek yok. israil'i destekleyen herkesin cehennemde yanmasini isterim
devamını gör...
sevmediğim değilde can yakanların canının yanacağı o vaat edilen günde seyirci olmak muhteşem bir izlence olurdu.
devamını gör...
bakıp keyif sigarası bile yakarım hey yavrum be.
devamını gör...
yok ki
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevmediğiniz kişinin cehennemde yandığını görmek ister misiniz sorusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim