ben 33-35 yaşımda falan sigara tiryakisi olmuştum. ondan öncesinde drum, golden virginia, old hoborn tütünü falan içerdim ama tiryaki değildim.

yani 10 senedir falan her gün sigara içiyorum zira şu anda 44 yaşındayım.

valla sigara yüzünden ne yokuş çıkınca nefesim daralıyor ne de başka bir öyle şeyim oldu.

geçenlerde implantlarım için sinüs lifting operasyonundan sonra hazır 1 hafta falan sigara içmem yasak diye bir bırakma denemesinde bulunmuştum. 2 hafta canım hiç sigara istemedi. bir akşam bir anda canım sigara çekti ve gene başlamıştım.

şimdi nedense bugün de sigara bırakma teşebbüsünde bulundum. yani gene canım isterse başlarım ama gün boyunca hiç canım çekmedi mesela.

yani sigara hep aklıma gelecekse, sigara içmediğim sürece stres olacaksam falan... bunu yaşamaktansa gene başlarım. yani içmesem daha iyi tabii ama canım çekerse de başlarım işte gene. bakalım, zaman gösterecek.

alkolü 2020 senesinde bırakmıştım. düşük doz da olsa (5mg/gün) kullandığım bir ilaçla birlikte ters reaksiyon gösteriyor diye alkolü bırakmıştım. o, aşırı rahat olmuştu. 5 senedir de canım bir kere bile içki çekmedi. hiç aklıma bile gelmiyor.

sigarayı da bırakabilsem hoş olur ama canım çektiği anda yeniden başlarım. haha. umarım alkoldeki gibi canım bir daha hiç çekmez sigarayı da... alkol alırkenki zamanlarımı da çok güzel hatırlıyorum ben. alkolü de severdim ama bırakmam iyi oldu. sigara için de işte aynı şey... yani içmeyi seviyorum ama canım hiç çekmese de içmesem güzel olur aslında...

başlık malum... açıkçası ben lanet ede ede sigara içenlerden olmadım hiç. sigara içmeyi seviyorum yani. ama bugün bıraktım ve kaç saattir canım hiç çekmedi. yani sigara içmeyi sevsem de bırakmayı tercih ederdim elbette. sağlık, ekonomi... ve sigara içmek bazen zaman kaybı da olabiliyor aslında. içmemek en iyisi. umarım canım çekmez de tamamen bırakırım ama çekerse de keyifle tüttüreceğim gene. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sigara içmeyi sevmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim