içişleri bakanlığının genelgesiburadan doğrultusunda kısıtlama süresince marketlerde sadece gıda ve temizlik ürünleri satılacakmış.
bu durumda, sigara gıda değil, temizlik maddesi hiç değil diye satışı yasaklanabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan.
alkolü yasakladıktan sonra sıradaki sevilmeyenin sigara olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi?
sigara içenler, yarın ne olur ne olmaz diye bir kaç paket alıp kenara koymakta yarar var. demedi demeyin.
devamını gör...
devamını gör...
benim için kesinlikle temel ihtiyaçtır. konformist bünyemi isyana sürükleyen düşünceler bunlar.
devamını gör...
türkiye de yaşamak en yeterli sebep buna
devamını gör...
18 tl'lik bir sigaradan neredeyse 15 tl vergi alınıyor. bir gün ülkede sigara satılmasa ekonomi kontak kapatır. endişeye mahal yok.
devamını gör...
bağımlısı için temel ihtiyaçtır. ayrıca markete girip iki ekmeğin yanında bir pakette sigara veya satışı yasaklanan bir ürün almanın yasağa, kapanmaya, pandemiye, hastalığa, yayılıma vs. nasıl bir zararı var onu anlamak güç. o markete gitmişim. ellerimi bir yerlere vurmuşum. kasada para alışverişi yapmışım. ama sadece "temel ihtiyaç" denen şeyleri alabiliyorum. lan müthiş bir çözüm ama ha.

(bkz: 17 mayıs itibarıyla vaka sayıları 5 binin altına inecek)
devamını gör...
bu coğrafya temel ihtiyaçtır. vergi alınmamalıdır.
devamını gör...
kardeşim temel ihtiyaç kullanan için temel.

dertlenince, ağlayınca, nasıl olacak bu işler vah deyince, sigara yakmayacağız da ağzımıza rulokat mı alacağız?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sigara temel ihtiyaç mıdır sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim