ne güzel içiyorum aramız çok iyi neden bırakmalı insanlar sigarayı.
devamını gör...
keyif alıyorsan bırakma
devamını gör...
mesela..
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
herkesin aslında bildiği ama asıl sorunun;o cevapları benimseyememek olması. ben zaten sigara kullanan biri olarak, kanser riski, kötü koku, nefes nefese kalma, cildin kötüleşmesi vs. sonuçlarını biliyorum, bazılarını yaşıyorum da hatta ama işte bu sorunları önemseyemiyorum çünkü sigaranın verdiği keyif sanırsam daha ağır basıyor. en son dün denedim bırakmayı ama yok, sabah ilk yaptığım iş sigara yakmak oldu. olmuyor, bırakamıyorum anlayacağınız.
devamını gör...
sigara içenlerin agzi kül tablasi gibi kokuyor..
devamını gör...
hem kanser hem kapl krizi hem kalp tıkanıklığı hem nefes darlığı... birçok kötü tarafı var. kokudan bahsetmiyorum bile üstteki yazar yazdığı için. ama cidden içiyorsanız bile kapalı alanlarda ya da toplu durulan alanlarda içneyin. astımı olan var kokusundan rahatsız olan var.* o yüzden hem kendisi sağlığınız hem de çevredeki insanların sağlığı için bırakmak daha iyi olabilir. tabii tercih meselesi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sigarayı neden bırakmalıyım sorusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim