elimizdeki tüm veriler gösteriyor ki artık bu zihniyet türk milletine ve türk gençliğine karşı adeta bir intikam hırsı ile topyekün savaş açmış durumdadır. burada yapılacak şey, bizim de bu zihniyete karşı topyekün savaş açmamız ve her alanda bu zihniyeti malup ve rezil etmemiz gerekmektedir. akp denen şeriatçı, işidçi, talibancı, terörist sevici zihniyete karşı verilen tüm tavizler bizim geleceğimizi yok etmektedir. itibarımızı bir şekilde ama mutlaka bu kukla emperyalist oyuncağı yapılanmadan kurtarmamız gerekmektedir artık, başka hal çaresi kalmamıştır.
devamını gör...
nefret bir şeyin çözümü değildir. bir şeyi iyileştirdiği görülmemiştir. müslüman bir genç olarak muhalif kesimin nispeten siyasal islamcılardan daha zeki olduğunu düşünüyorum. aklımızı kullanmak zorundayız. şiddet sadece 2. roundu doğurur.
devamını gör...
açılıyor zaten. bkz. şöyle:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sakin ol şampiyon diyeceğim başlıktır. iç savaş çığırtkanlığı da ne ola? kulaklar duysun hele bir ne dediğini.

fikri bazda mücadeleni yap, ki bu çok zor bir şey değil. ama buradan çağrı yapmakla, sokak savaşı istemekle sağlıklı bir şey elde edilmez. aynı argümanların simetriğini islamcılar da kullanıyordu seksenler ve doksanlarda. sonuçta ne olduğunu gördük.

kitleleri mobilize edecek altı kof sloganlara değil, asgari müştereklerde buluştuğumuz çoğulculukla memleketi yaşanır bir yere dönüştürmeye ihtiyacımız var.

iç savaş, sokak çatışmaları filan filmlerdekine benzemez. en sağlam iradeleri bile süt dökmüş kediye çevirme ihtimali yüksektir.

sözlük gibi alanları iç savaş çağrısı yapılan yerlere çevirmek yakışmaz.
devamını gör...
mecazi anlamda savaşmayı kastteddiğini düşünerek katıldığım önerme. evrensel ilkeleri kendilerine yontarak kazandıkları imtiyazlarla ülkeyi yaşanması imkansız bir yere çevirdiler. bir seçim daha kazanirlarsa artık kimse durduramaz. bütün yetkiyi seçimden alan ve alenen yolsuzluk yapan bu kitleden bu seçimde kurtulmalıyiz.
ahlaksizlar karşı ahlakla savaş kazanamayiz.hümanizm insanın olmadigi yerde işe yarar sadece.
gerekirse her seçmene ulaşıp oy istenmeli.
köylerde kur'an'i kerim üzerine yemin ettirip oy isteyen imamlar var. bunlarla nasıl ahlaklı savaşacaksin.
devamını gör...
siyasal islamcılar ülkenin anüsü olduğundan ve ülkenin her tarafına ağızlarından saçtıkları cahillikleriyle ülkeyi dünyanın anüsü haline getirdiklerinden dolayı tamamıyla katıldığım başlıktır. mecazi veya değil farketmez cidden din kisfesi altında insanların yumuşak karınlarına çalışıp altındaki donlarına kadar alıp sonrasında hadi şükredelim demek bu da yetmezmiş gibi evde pişen tek çeşit yemeğe bile dil uzatabilecek kadar ahlaksız olan bu insanlar ancak savaştan anlıyor sanırım cidden bak konuşarak ikna edemiyorsun. çat ortaya dincilik kartını bir oynuyor (bu hileli kart oyunbozanlık yapıyorlar) yok oluyorsun.
devamını gör...
akşam akşam sinirimi bozmuş, sabah sabah cevap yazma isteği uyandırmış başlıktır.

hele bak şunlara hele hele. gerekirse sokak savaşıymış. bilgisayar oyununda milleti öldürüp durmaktan beyniniz mi yandı kuzum sizin? sadece filmlerde gördüğünüz savaş denen felaketi ağzınıza almayı, buralarda yazmayı bırak, tahayyül bile etmemeniz gerekiyor lan.

siz iç savaşın nasıl bir şey olduğunu hiç düşünemiyorsunuz bence. iç savaş öyle kahramanlık filmlerindeki gibi üniformalı askerlerin cepheler ardından birbirini vurmasına benzemez. karşında sarışın avrupalı veya çekik gözlü japon olmayacak. devlet sığınaklar hazırlayıp çocuğu yaşlıyı oraya alamayacak.

iç savaş dediğin, evinden dışarı adım attığın anda, apartmanın içindeyken dahi karşılaşacağın komşunun seni öldürme ihtimali olmasıdır. kimin dost kimin düşman olduğunu bilmemektir. acizleri koruyacak, hastane hizmetlerini sürdürecek bir devletin ortada olmaması demektir. azıcık da olsa tahayyül edebildiniz mi? iç savaş başa gelebilecek en kötü şeylerden biri, bir ülkede yaşanacak en büyük kaostur.

kabul ediyorum, gençliğimiz çok talihsiz bir döneme geldi ve bizi umutsuz hissettiriyor. ama türkiye değişecek, insanlar değişecek ve iktidar değişecek. bakın büyük şehirler değişti bile. sadece bu sizin istediğiniz hızda olmayacak. ancak elbet olacak ve nesiller bundan iyi dersler almış olacak.

ama sizin gibi gerizekalılar çoğalır da savaş çıkarsa geride düzelecek bir ülke dahi kalmayacak.
devamını gör...
yönetim değişse bile bu ülkenin düzelmesi en az 20 yıl sürecek. eğer yaşamak gibi bir arzunuz varsa buna enerji harcayacağınıza ülkeyi terk etmek daha akıllı bir seçenek olacaktır. benim gibi yapın. bu ülke için değmez.
devamını gör...
sayın yazar sinirin zıplamasın. büyük ihtimal ile 5 bilemedim 10 sene içinde zaten evinden dışarı adım attığında kafir bu diye taşlayacaklar seni o zaman dur ben bu ülkeden gideyim artık da diyemeyeceksin. kulhü, elham ezberle şimdiden kafir olmadığını kanıtlarsın belki böylece.
devamını gör...
siyasal islam; insanlık tarihindeki en leş, çirkef, pislik oluşumdur görüldüğü yerde derhal yok edilmelidir. elini veren kolunu kaptıramaz bu lanet ideolojiye. elini attığını kurutur, ayak bastığı yerde ot bitmez.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"siyasal islama karşı savaş açılması gerekliliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim