tiktokta bilal afghan kullanıcı adını kullanan, türk kadınlarının videolarını onların izni olmadan arkadan çekip, profilinde paylaşan afgandır.
3.500 takipçisi olan bu kullanıcının profiline girildiğinde, bir annenin, çocuğunu bebek arabasına koyarken, üstelik yanında kocası dahi varken çekilmiş bir video dahi bulunuyor. bu videoyu paylaşırken bir de alev emojisi eklemiş.

haberin detayı

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
afgan aşığı mezopotamya eşeği sevdalıları gelip bunu da savunur şimdi. omo onlor tolibondan kaçtı taam mııı ya da savunmasız taliban tanelerini hedef göstermeyin diye ağlarlar.
devamını gör...
sözlük yöneticilerinin sansürsüz küfüre izin verebilecekleri istinai durum olsa gerek. kendi karısını kızını tabilan ***lerine peşkeş çekip gelip, kaçtıkları savaşı buraya taşımak ya da burada başlatmak için türkleri nereden vurarak tahrik edeceklerini öğreterek yollamışlar belli ki.
devamını gör...
bu ırz düşmanlarını kim savunuyorsa, onlardan çeksin diye beddua edelim.
devamını gör...
halbuki aynıları kendi ülkesinde de olan afgan. neyini ilginç bulmuş da çekmiş *

buradaki açık giyiniyor da kafa afganistanlı. bizim medeni görünümlü afganlarla vakit kaybedeceğine aç bir batı pornosu gerçek kadın gör dingil*
devamını gör...
bizzat benim annem ya da kız kardeşime böyle bir şeyi yapsalar 35 parçaya ayırırım bunları.
devamını gör...
dışarıda görüldüğünde; ağzı burnu temiz bir şekilde kırılmalı, telefonu da makatına sokulmalıdır.
devamını gör...
(bkz: kendini öldürtmek için çabalamak)
devamını gör...
günün birinde yine aynı şekilde video çekerken bana denk gelmesini ağır şekilde temenni ettiğim mahlukat.
devamını gör...
ne bekliyordunuz ki?
devamını gör...
sınır dışı edilmezse yakında taciz haberlerini göreceğimizi düşündüğüm sapık.
devamını gör...
bu memleketinde boş beleş gezen, kafası kasıklarından çalışan bomboş insanların da sözde-mültecilerle gelmesi durumudur. kocası o durumu farketseydi bunların istediği metodla kafasını kesebilirdi. nasılsa vatandaşlığı yok suçlu olunuyor mu acaba?
devamını gör...
gerçekten canını kurtarmak için kaçıp sığındığı ülkede bunu hangi mahlukat yapar ki? işte bu yüzden istemiyorum bu ülkede mültecileri. gelip bu ülkeye uyum sağlamak yerine hayatımızı zorlaştırıyorlar.
devamını gör...
yine benim anneme kızkardeşime bunları yapsalar 35 parçaya bölerim diyenler toplanmış başlığa. yerdiğiniz insanlardan farkınız yok ulan. niye bu adamlar bunları bizim ülkemizde rahatça yapıyor,yapabiliyor hangi cesaretle, ne hakla bunları aldık diyeceğinize başlık altında dönen muhabbetlere bakın. keçiye,köpeğe tecavüz eden halkımızdan sonra birde başımıza afgan sapıklar çıktı.
devamını gör...
cehennem'e girmek için farklı tüneller arayan sapıklar
devamını gör...
bu olayı tamamen tüm afganlara yıkmak ırkçılıktan başka bir şey değildir, nasılki bir türk tecavüz edince tüm türklere yıkmıyorsanız, bir afgan taciz ettiğinde tüm afganlara bu suçu yıkamazsınız, asıl sorun senin köhne devletin neden bu olaylara karşı bir şey yapamıyor? neden tecavüzcü veya tacizci hakkettiği cezayı almıyor? asıl sorulması ve eleştirilmesi gerekilen şey budur.
devamını gör...
vay benim din kardeşlerim. can onlar can baksana nasıl eğleniyorlar.

kapalı kapılar ardında dünyadan bir haber yaşayan siyasiler bunları görmemezlikten geliyorlar.
reziller. utanmaları yok.
devamını gör...
bizim yerli sapıklarımız bize yetip de artıyordu dediğim başlıktır.
devamını gör...
iç savaş coming soon. baştakiler türk halkını çok hafife alıyor ama bu mültecileri soka soka ülkeye önceki ülkelerde olduğu gibi iç savaş çıkarılmasından son derece korkuyorum.
ha kendi vatandaşımız da bu iğrençlikleri yapmıyor mu illa ki yapıyor ama niye elalemin p.çinin derdini biz çekiyoruz?
devamını gör...
biraz önce elimizden polisin aldığı afgandir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sokaktaki türk kadınlarını videoya çekip tiktok'ta yayınlayan afgan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim