benden akıllı olmasın biri vardı o şöyle demiş "seçimler birşeyi değiştirseydi yasaklanırdı" ben bu sözü duydum bana çok mantıklı geldi o günden sonra hiçbir partiye kişiye falan oy atmadım yahut hepsine attım (bilinçli geçersiz) ama bunun istisnaları oldu mesela yerel seçimlerde baktım adam bağımsız aday olmuş hatır gönül tanıdıklarından falan alacağı oy 20 falandır ama aday olmuş sırf acaba bu 1 kişi kim desin diye ona verdim 2024 yerel seçimleri zirve yaptığım yer oldu zurna dürüm gibi 97 santim oy pusulası vardı (ibb için) ve bir kucak bağımsız aday. hangisini mutlu etsem diye o piti piti yaptım ve sena elest akıncı diye birine bastım oyu. buradan kendisine vallah benim oyumdur ağam diyor. başarısızlıklarının devamını dilemiyorum.
devamını gör...
ona oy verdiğim parmaklarımı mutlaka haftada bir gece yarısı mum ışığında bir kaç saniye tutmaya çalışıyorum.
devamını gör...
(bkz: ekmek için ekmeleddin)
tıpış tıpış gittik verdik mecbur.
(bkz: mustafa sarıgül)
günümüzün tulum peyniri tokatlayıcısı adama topbaş karşısında en güçlü aday diye verdik.
(bkz: kemal kılıçdaroğlu)
ikinci turda el mahkum gittik verdik.
devamını gör...
genel seçimlerdeki ilk ve şu ana kadarki tek oyumu kemal kılıçdaroğlu'na vermiş olmak beni de üzdü.
devamını gör...
şişko harun... ilkokul 2. sınıfta sınıf başkanlığı için oy verdim... seçilemedi tabii...
devamını gör...
acik ara kemal kilicdaroglu der gecerim. bu herife nasil kanip oy verdik aklim almiyor. belki kazanir diye senelerce millet umut besledi ama gel gör ki kaybetmedigi secim kalmadi.
devamını gör...
2014 belediye seçimi

bb refah
üsküdar bağımsız
belediye meclisi tkp
devamını gör...
kapıyı bornozla açmışım kadın elime seçim afişi tutuşturuyor: "mahallemizi öyle etcez böyle etcez". abla saçımdan su damlıyor ya.

o kadar ısrarla inletmese kapıyı da açmazdım ama ısrarla, ısrarla çaldı yani.

neyse ben bu kadına muhtarlık seçiminde oy verdim çünkü mevcut muhtarla ve oğluyla her gittiğimde kavga ediyordum. seçilemedi kadın. davar muhtara kaldık gene.
devamını gör...
25 senedir başımıza bela oldu ya.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlük yazarlarının seçimlerde oy verdikleri en absürt kişi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim