aslında bu konu türkiye ve orta doğu'nun özeti gibi. herkes istiyor ki insanlar aynı düşünsün, fikirlerini belirtmesin. formatı ihlal etmediği sürece isteyen seks yazar, isteyen felsefe yazar, isteyen edebiyat yapar bu kimseyi ilgilendirmez.
devamını gör...
troll olmadıktan sonra her türlü görüşe saygım var. sözlüğün amacı da bu zaten kendimizi ifade etmek, fikir alışverişinde bulunmak.
devamını gör...
sozlugu sozluk yapan seyde budur zaten.
tartisma olacak ki, hareket gelecek.
devamını gör...
aynen. bak misal bi entry giriyorsun dallamanın biri nikaltına damlıyor, ahkam kesiyor falan. hayır bir de kendisine bakmıyor topitop sallayıp duruyor. hoşt deyin belki giderler, bir ihtimal yani.
devamını gör...
beni gerçekten rahatsız eden durum. herkes fikrini dile getirip hayatına devam etse mis gibi olacak ama yoook hemen biri "hayır o öyle değil, niye öyle yazdın, yazdığın şey yanlış" diye akıl vermeye başlayacak. kardeşim ben sana akıl danıştım mı yok o zaman niye bu kadar çaba sarf ediyorsun? parmaklarına yazık yani.
devamını gör...
farklı görüş dediğiniz şey +18 başlıklar olmasın ??
devamını gör...
troll dışı her görüşe saygım vardır. ama saygı sınırını aşan arkadaşları hoş karşılayamam.
devamını gör...
benim hiçbir erkeğin görüşüne tahammülüm yok, gibi dizisinde bi replikte geçen "ulan her kadınla aynı fikirdesin"deki ulan benim.

üstüne üstlük erkek olup ulu mulu gibi yerlerden gelenler oluyor.. işte o an babamı kemirmeye başlıyorum.. bunların bir görüşü o la maz. olmamalı da. benle aynı görüşte olsalar utanırım.

idealar dünyamıza yazık.
devamını gör...
sözlük didaktik bir mecradır.. örneğin acıkmak fiilinin tanımına sözlükte bakacak olursak şöyle bir şey ile karşılaşırız, iki nokta üst üste ve tanım.. burası ya da benzerleri bir sosyal mecra.. sanırım bu karıştırılıyor..
isterseniz iki sözlüğü bir karşılaştıralım:
tdk sözlük:
seks
fransızca sexe
1. isim, biyoloji cinsiyet.
2. isim cinsel ilişkide bulunma.
normal sözlük:
tanım : uuuffff en son yaptığım şey!

tdk sözlük :
bir söylemek pir söylemek
tanım: uzatmadan gereği gibi söylemek
normal sözlük :
tanım : nası kodum ama!
gibi...
peki bu tartışma biter mi? *.
bu sevda bitmez! *
devamını gör...
bir görüşe tahammül edemeyen birini uyardığınız zaman gelip nickaltınıza da pisleyebilirler. uzak durun.
devamını gör...
özgürlük düşmanlarının yüzünden.
devamını gör...
sözlükte büyük memeye de tahammül yok. bir arkadaşımdan biliyorum.
devamını gör...
sözlükte ihtiyarlara da tahammül yok. şaka ya. bırak görüşü artık tahammül yok. o yüzden bunlar. gerçi her ne kadar abuk da olsa bazı görüşlerin görüş olabileceğine inanmak da ayrı bir sabukluk ama olsun. fikir beyan etmek önemli, beyan edeceksin ki herkes görecek kişinin ne kadar olduğunu.
devamını gör...
isteyen istediğini düşünebilir kime ne batıyor
devamını gör...
her düşünceye saygı göstermek zorunda olduğumu sanmam. bir konuda farklı bir görüş belirtmek ve direkt saçmalamak arasında önemli farklar vardır.
devamını gör...
kimse kendi görüşü dışındaki görüşlere saygı göstermez, birbirimizi yemeyelim. öyle kişiler varsa da bir elin parmağını geçmez. eline güç geçen kendi gibi olmayanı boğma derdinde, palavralara tokum.
devamını gör...
genel olarak ülkenin tümünde geçerlidir.

bugün ben kelebek makarna seviyorum diye yarın bana gerçek makarna spagetti ama denilebilir.
devamını gör...
terörü ve teröristi destekleyenler dışında her görüşe saygı duyarım.
devamını gör...
insan belirli bir yaşa gelince şunu fark ediyor insanların aptallığının bir sınırı yok ve karşınızdaki anonim insanın kim olduğunu bilmeden saygı göstermenin hiçbir faydası olmadığını anlıyorsunuz. şuraya bir mail adresi alıp girmekle kimseyi saygıyı hak etmiyor kusura bakmayın. yolda görseniz adres sormayacağınız tipler ülkenin sosyoekonomik ve jeopolitik durumu hakkında ahkam kesiyor. hadi abi hadi ilerleyin dükkanın önünü kapatmayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüklerde farklı görüşlere tahammülün olmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim