tüm ülkede öğrenci yurtları bulunan, devlet denetiminden muaf tutulan süleymancılar 'a ait ordu'daki yurtta yaşanan bir cinsel istismar olayı ortaya çıktı.

suçunu itiraf eden kurs hocası "dün gece tövbe ettim. secdeye kapandım," diyerek kendini savundu.



b.k. isimli çocuğun yaşadıklarını annesine anlatması ile ortaya çıktı. annesinin yanına giden b.k. onunla bir şey konuşmak istediğini ancak utandığını belirtti. anne olayın üstüne giderek çocuğunun konuşmasını sağladı. b.k. yurt binasında yatılı kalan ve etüt hocası olan y.k.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. büyük bir şaşkınlık yaşayan aile çocuklarını da alarak yurt binasına gittiler. b.k. burada kurs yöneticilerine de yaşadıklarını anlattı. aile çocuklarına istismarda bulunan y. k. ile baş başa görüştü. iddiaya göre y.k. bu görüşmede aileye, “şeytana uydum. dün gece tövbe ettim. secdeye kapandım” dedi.

ailenin şikayetçi olması üzerine y. k. polise teslim edildi. savcılık ifadesinin ardından y.k. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

buradan

sözlükte cemaatleri bir iki savunan, güzelleme yapan tanıma denk geldim. * (bkz: süleymancılar)
cemaatçilerin şeytana uymamalarını dilerim.
devamını gör...
biz boşuna demiyoruz #cemaatlerkapatılsın !
şer yuvası hepsi.
aileler akıllanmadınız mı? çocuklarınızı bu pislik yuvasına koymayın artık.
yettiniz lan!
devamını gör...
tarikat yapılanmasına dair bugüne kadar yapılmış en aydınlatıcı araştırmalardan birini erlik hazırlamıştı birkaç gün önce. tam olarak bu haberin üzerine izlenmesi zihin açacaktır.
devamını gör...
din simsarları hep midemi bulandırmıştır. bir de tövbe edip hiç günaha görmediklerini sanıyor bu gerzekler, işte o zaman söyleyecek söz bulamıyorum. dilerim ki bu istismarcı sapıkları, tanrı çok ağır bir şekilde cezalandırır.
devamını gör...
bütün suçu şeytana yıkıyorlar ya uyuz oluyorum, halbuki şeytan bunları gördüğünde ayağa kalkıp ceketini ilikleyip hoş geldiniz üstat deyip esas duruşa geçiyordur.
devamını gör...
(bkz: bunlar müslüman adamlar)
devamını gör...
bu cemaatler kanunen yasak değil mi? polisler, hakimler, savcılar, devlet büyükleri neden kanuna aykırı olarak bulunan bu toplukları soruşturmuyor, denetlemiyor. bu kaçıncı olay oldu neden hala herhangi bir eyleme geçilmedi? bunlara yüz verenler yargılansın artık.
devamını gör...
yap yap tövbe et. ne güzel din.
istismar her yerde. ailenin hangi yaşta olursa olsun çocuğunu bir başkasına emanet etmesini benim aklım almıyor.
bakamıyorlar yük olarak görüyorlar kendilerine. sonra da bir adam gelip her türlü istismar ediyor işte.
devamını gör...
tutuklanmış olması enteresan.

yoksa pratikte tamamı yasadışı olan tarikat, cemaat yurtlarında her dehşet olabilir. çocuğunu denetimden muaf, sana sormadan dini baskı kuran adamlara bırakıyorsun.
devamını gör...
hep tekrarladık ama yine tekrarlayalım bakalım.

her kesimde suçlular bulunur ve bu tür suçlar cemaat kesimlerinde istatistiksel olarak çok daha az işleniyor. suçu işleyen cezalandırılır çünkü tövbe sadece allah katında işe yarar ve burdaki olay zaten kişisel bir şey değil kul hakkına da girilmiş.

şimdi bu olay üzerine cemaatler kapatılsın diye heştekle tanım açıp etrafınıza salya savurmak sadece bizi misilleme yapmaya iter çünkü bilindiği üzere ülkedeki en pis mekanlarda alkol eksik olmuyor. #1703163

cemaatlerse böyle olaylar gerçekleşiyorsa denetime tabi tutulabilir.

edit:
kafasız bir şekilde kafa sözlükte kafasızlıklarını kanıtlarcasına argümansız biçimde linç amacıyla bir kaç salya savuranların haksız olduğunu azcık mantıklı düşünebilen ve kötü niyetli olmayan insanlar rahatlıkla anlayacaktır. bu anlayanların illa müslüman olmasına da gerek yoktur.
(bkz: aşırıcı ateistlerin kendi ayaklarına sıkması)

edit2:
bu tanımı #1714517 yazan yazar önceden de kendince çarpıtmıştı yazdıklarımı. dediğimi tekrar okumasını tavsiye ediyorum aksi takdirde kendisine bir türkçe hocası yollayacağım.

benim fikrimde olmayanlar ateisttir değil ateistler bile bizi destekleyecek sayenizde dedim ve teşekkürler siz de buna sebep olanlardansınız.
söylediğim şey bu kadar açıkken bile üstüne dahasını da anlatmak zorunda kalınıyor he.
devamını gör...
cemaatler kapatılsın. chp komple kapatılsın. 70 tecavüz olayının hepsinin üstünü örttüler ahlaksız pislikler.
chp binasına girip de tecavüze uğramayan kalmış mıdır acaba?
devamını gör...
birazdan gelir sapık sever ve savunucu kitle ve şunu der; "barlarda da rörörörö oluyor" diye.

ne zaman bu şer yuvalarında böylesi iğrenç bir olay olsa ve buralar kapatılsın dense, hemen savunmaya geçiyorlar zira. bir kez eleştirdiklerini görmedim. yok içki içen de yapıyor da, o zaman tekeller de kapansın bile diyorlar.

tanım: şaşırtmamış olayı. zira cemaat/tarikat !!.
devamını gör...
bu kaçıncı buna benzer olay aynı cemaatte allah’ın gazabı üzerinize olsun.
devamını gör...
üst edit: gene başladı küflü peynir konuşmaya argüman din böyle değil şudur budur. lan kafasız her hafta o çok sevdiğiniz tarikatlarda, cemaatlerde bu tür haber çıkıyor bu iş artık sistematiktir diyoruz adam hala zirvaliyor. bu dünyaya bir hülagü, bir cengiz han, bir atatürk daha lazım soyunuz kurumadan bitmeyeceksiniz!

bozuk peynir kokusu aldım ve geldim.

cemaat ve tarikat yurtlarında kur'an kurslarında tecavüz sistematik hale bürünmüş kapansın dediğimiz zaman kuyruğuna basılmış it gibi bagiran vahhabi soyları gelmiş yok denetlensin yok cart yok curt.

lan sabi sübyan in hayatı karardiktan sonra, 19 yaşında çocuk öldükten sonra yapılan denetimin de, çıkartılan sesin de ta....

tarikat ve cemaatler sadece kapatılmamalı kökleri de kazinmalidir bu ülkenin başka kurtuluş şansı yoktur.

türkler ne zaman bu islam denen naneye bulaştı burunları b.ktan, sarayları sapikliktan kurtulmadi. sizin lanet olası dininiz, tarikatiniz, haciniz,hocanız, imanıniz canı yanan tek bir insandan bile daha değersiz. şimdi gidin ve seyhinizin bulluklerini yalamaya devam edin. geberesiceler.

soykırım ise bayrak taşıyaniyim!

edit: hırsımi alamadım devam ediyorum,

bre şakirt! her hafta bir cemaat /tarikat/kuran kursunda olan olaylar gündem oluyor kalkmissin içkiye takmissin tamam dedik suatunuz tamam lan tekeller kapansın ben varım diyanet e dolayısı ile sizin sapik dolu tarikat ve cemaatlerin izle aktaracak para kalmaz dolayiisi ile varlık sebebiniz olan ülkenin iliğini kemiğini sömürmek durumundan kurtuluruz çünkü bu ülke de camii den kuran kursuna her şey sizin haram dediğiniz içki sigara üzerinden dönüyor. bak günde 3 paket sigara içen içkiye hatıri sayılır bütçe ayıran adamım ben ben diyorum madem öyle kapansın pacankz sikiyor mu? ikiyuzlu aşağılık sürüsü sizi!
devamını gör...
gerçek islam bu değil...
devamını gör...
sırf okunsun editi:
sonradan gözüme ilişti bi tanesi gelmiş kendinden olmayanları ateist ilan etmiş bile.
dinsizlikle birini suçlamayı geçtim artık toplu halde başlamışlar.
kaldı ki dini bakımdan bu işin sakıncalarını ben burada iki saat yazacak değilim.
öğrensin de gelsin.
fakat sen kimsin ki insanları dinsiz olmakla yaftalayıp kendince işin içinden çıkıyorsun?!
kimi ve neyi kime ve neye karşı savunduğunu bilmeyen birine ancak bu kadar yazılır.
asıl entry de şu:
tövbe ettiyse tamam yaa, secde de etmiş daha nossun dimi ama...
yalnız ufak bir sorun var. yaptıklarının affı karşılığı çok değil iki saat bana versinler bunu da bir de ben tedrisattan geçireyim.
sonra tövbe edip secdeye varırım söz.
iki saat.. çok değil.
on beş dakika ekstra için ailesinden helallik bile isterim.
bir kansızın daha haber olduğu -bak yazıyorum- "cemaat, tarikat, tekke, zaviye pisliğidir". tanım bu.
devamını gör...
cemaat yurdunda kalan cocukları sahipsiz, anne babasını da cahil gördükleri için bu tarz sapıklar ne de olsa zamanında neler yapıldı da üzeri kapatıldı cesaretiyle davranıyorlar. haklı degil mi, adamın cocugu intihar ediyor suçu cocugunda buluyor. bu cocugu kim bu kadar bunalttı diyemiyor idiot herif. böyle tiplerin cocuklarına çok üzülüyorum işte anne babamızı secemiyoruz maalesef.
okulda cocugu yumruklarla döven adamı da ögretmen diyemiyorum bir yere memur olarak atayıp oturtmuşlar mis. ulkede hic bir suç ödülsüz kalmıyor masallah.
devamını gör...
kul hakkı denilen şeyi iyi kavrayamamış tarikat üyesi. halbuki inandığı dini az biraz bilse yalnızca allah'ın affıyla her günah çözülmüyor. allah diyor ki, karşıma hangi suçla çıkarsan çık, yeter ki kul hakkıyla gelme. tüm gece secdeye kapanması o çocuğun ve ailesinin içindeki yarayı asla kapatmayacak.
devamını gör...
tövbe mi etmiş, o zaman tamam. secdeye mi kapanmış, o zaman tamam. her suçtan böyle yırtalım, her suçu şeytana yükleyelim. ne akıl ne vicdan, saf kötülük bu. affedileceğini düşünmek bile tanrı karşısında bencillikten başka bir şey değil. her kötülüğü yapıp "ama tövbe ettim" demek ,güya inandığı tanrı'nın merhametini sömürmek demektir.
devamını gör...
sen elalemin çocuğuna tecavüz et sonra da tövbe ettim, secdeye kapandım de.
ulan günah mı çıkarıyorsun p*****k.?
suç sizde değil sizi kapatmayan devlet kurumunda.
ey büyük allah'ım hesap günü bunlarla bizi aynı kefeye koymazsın inşallah.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"süleymancılar cemaatine ait öğrenci yurdunda cinsel istismar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim