görüyorum böyle insanları, işleri güçleri siyaset tartışmak.
ama komik olan şu ki ben de dahil ülkedeki çoğu insan koyu siyaset fanatiği değil, değiliz.
kim iyi hizmet verirse o geçer başa.

adama diyoruz ki her şehre uefa standartlarında stat yapıldı, her şehre tıp fakültesi kalitesinde olan ve 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edilmiş şehir hastaneleri yapıldı, bunları görmeyelim mi diyoruz.

o da dalga geçtiğini sanarak yol yabdı, köprü yapdı, yağ kuyruğu falan filan diyor.

gözümün önünde şehir evrim geçirdi. gözlerimle gördüklerime mi inanıyım yoksa ideolojik sebeplerle ak parti düşmanlığı kasan birisine mi?
devamını gör...
güncelleme gelmiş galiba. statlar ve şehir hastaneleri de not alındı teşekkürler.
devamını gör...
klasik solcu kafasıdır.
devamını gör...
bak her şeyi geç. akp'nin ideolojini söyle bana oyum akp'nin.
devamını gör...
sen haklısın de yolla kardeşim.
aktroll dedikleri insanlardan 100 kat daha fazla troll olan bir grup insan var. anlatamazsın, anlamaz
tartışamazsın, tek önem noktası atatürk'tür.
makamda atatürk fotoğrafı var mı? tamam vatan kurtarıldı. en çok kim atatürkçüyse en vatansever odur.
ilim mi? o da ne? bi atatürkçülük biliriz.
ilim lazim değil bize. atatürk fotosu gösterin, atatürk sözü söyleyin yeter.
statlar, hastaneler, hizmetler istemiyoruz biz. atatürk heykeli yaptın mı onu söyle sen.
bazı şeyler atatürk fotosunu, her gelişmeye tercih edecek milyonlarca insana fazla gelir.
devamını gör...
(bkz: engelle)

takatim kalmadı artık.
devamını gör...
tam olarak öyle değil o iş. aklı başında bir insanın akplilere ne ayıracak zamanı ne de enerjisi vardır. eğer "aşağıladığını" düşündürecek bir şey söz konusuysa bu muhtemelen akplinin sataşması ve sonucunda mağdur edebiyatı yapmasıyla ilgilidir. bir başka ihtimal ise deşarj olmaya ihtiyacı vardır ve bu durumda kendisine en kaliteli malzemeyi sunan akpli onun için biçilmiş kaftandır.
devamını gör...
oğlum size emanet edilen çocukları kameraların karşısında ifşa eden zavallılarsınız.. yol yaptık deyip her gün geçmediğimiz yolun parasını bizden çalansınız.. bizden olmadık vergiler kesip yandaşın milyarlarca vergi borcunu sıfırlayansınız.. çocuklara tecavüz edip bir kereden bir şey olmaz diyensiniz.. daha sayayım mı ?
devamını gör...
güzel kardeşim. dolar 8.41, euro 10.17 şuan.
devamını gör...
adamların hergün bir şeyi çıkıyor. ne bekliyorsun çok normal buna rağmen destek veren bilemedim.
devamını gör...
bir kasabada yaşadığımızı farzedelim. belediye başkanı oluyorum ve bir tane imar fonu kuruyorum. imar fonunun başkanı benim ve her inşaattan komisyon alıyorum. yapılacak inşaatlar için ihale açmadan kafamda belirlediğim ücretten inşaatları yaptırıp, komisyonumu alıp inşaatı belediye garantisine alıyorum. inşaat için para alan şirket yeteri kadar kar edemezse belediyeden garanti olarak parasını alıyor. hatta bazı ihalelere naylon şirketimlerimi sokuyorum, ihaleyi ona verip şirketi iflas ettiriyorum. bu sayede ortada beton demir yokken, inşaat için bir girişim yapmadan bile bedavadan cebimi dolduruyorum. bu sayede dünyanın en zengin belediye başkanları listesine ilk 5ten giriyorum.

senin o inşaat gelişim dediğin gelişmenin işleyişi bu şekilde. ülkedeki bütün varlık fonu, banka fonu, doğalgaz fonu vs. hepsinin yönetim kurullarında erdoğan ve bütün aile kütüğü sırasıyla yer alıyor. bu gelişim sonucu devlet 5 şirkete 10 sene içinde 250 milyar dolar ödeme yapmak zorunda. şehir hastanelerinin 1 senelik kira-ödeme vs. masraflarının 5te1i ile zaten o hastaneler yapılabiliyordu. ülkenin en çok kar eden kurumu olması gereken çaykur o varlık fonun 500 milyon zarar açıklıyor.

bütün bunlar olurken erdoğan ve tayfasının nazi dönemini aratmayacak propaganda ve medya kontrolünün, dinin uyuşturucu etkisinin ve muhalefetin etkisizliğinin sayesinde bu insanlar hep aynı şeyi yapıp istediklerini alabiliyorlar. her şeye rağmen bunların ne yaptığının farkında olanların elinden ise sadece sızlanmak ve bu ateşe bir kibrit çöpü dahi taşıyanları aşağılamak geliyor. maalesef.
devamını gör...
ben bunu sevmiyorum mümkünse kesinlikle ama kesinlikle siyaset konuşulmamalı gündemi eleştirmek ile siyaset yapmak arasında çizgiler olduğuna inanıyorum
devamını gör...
"ama komik olan şu ki ben de dahil ülkedeki çoğu insan koyu siyaset fanatiği değil, değiliz.
kim iyi hizmet verirse o geçer başa."

(bkz: yersen)
devamını gör...
şimdi kesinlikle öyle bir şartlanmam yok kendi adıma. uzun uzadıya yazıp çizerdim de ama üstteki arkadaşlar detaylarından bahsetmiş, bir de ben aynı seyleri tekrar etmek istemiyorum. sadece şuna kısaca değinmek istiyorum. akp kaç yılında iktidara geldi? 2002 yılında. 2002 yılından beri bu ülke başka iktidar gördü mü akp'den başka? görmedi. ülkenin şu anki durumunun hesabını akp'den değil de kimden soracağım? bu vasıfsız partiyi iktidara taşıyan akplileri değil de kimi suclayacağım? bana bunların cevabını verin öyle konuşalım.
devamını gör...
şehrin pazarına çık cebinde 100 tl evinde 4 çocuğun olsun bir de öyle konuşalım.
devamını gör...
çalışmak derken? bunun için özel bir çalışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. kendileri onları aşağılamamız konusunda fazlasıyla malzeme veriyorlar zaten.
devamını gör...
hâlen kendi iktidarında bile mağdur edebiyatı yapan siyasal islamcı tavrı, gidin az ötede zırlayın!
devamını gör...
kimse yapılmadı demiyor. devletin görevidir yapılanlar. önemli olan 1 liralık hizmet 100 liraya neden alındı? aradaki milyarlar kimlere peşkeş çekiliyor. halk vergiler ve yoksulluk altında ezilirken ekonomimiz çok iyi diyen insanlarla dalga geçilmeyecek de ne olacak.
devamını gör...
parti tutmadığım halde, her parti taraftarının birbirini gömmesinden, asla insani bir çerçevede tartışamamasından, birbirlerini suçlamalarından, bir yere varamamalarından bıktım. bir yere varamayan hangi parti, hangi koltuk sahibi varsa değişmeye mahkumdur. iktidarın da muhalefettin de bir an önce değişmesi, köklü devlet geleneğinin daha genç ve ehil kişiler tarafından layık olduğu yere yükselmesi temennisiyle.
(bkz: fikirle tartışın küfürle değil.)
devamını gör...
aşağılamak için kimsenin çalışma içine girmediği durumdur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli akp'yi ve akp’lileri aşağılamaya çalışmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim